Aperol Spritz -sorbet

Kesän viilein drinkki tarjoillaan jäisenä! Sekoita ainekset keskenään ja nosta pakastimeen. Alkoholin ansiosta se säilyttää miellyttävän rakenteen.

Lämpimät kelit ovat aivan ovella ja silloin alkaa tekemään mieli jotain kylmää! Tämä Aperon Spritz -drinkin makuinen sorbet on uskomattoman hyvää. Sen rakenne on samettinen, sillä se sisältää alkoholia n. 5%. Kannattaa siis huomioida, että tämä ei sovi aivan kaikille. Mikäli pidät Aperolista, niin tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Aperol Spritz -sorbet

Ainekset (6 annosta)

4 dl
proseccoa (tai muuta kuohuviiniä)
2 dl
sokeria
2 dl
appelsiinimehua
1 dl
Aperolia
3 h 05 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 3 h 00 min

Tee näin:

Yhdistä prosecco ja sokeri kulhossa, sekoita kunnes sokeri on sulanut. Purista joukkoon appelsiinit ja lisää Aperol.

Kaada seos pakastuksen kestävään astiaan ja nosta pakastimeen. Pakasta vähintään 4 tuntia, mutta mieluiten yön yli.

ruoka juomat jaatelo jalkiruoat
Kommentit (1)
  1. Miksi noin paljon sokeria? Tämähän on hirvittävän makeaa….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *