Tuijottava konvehti

Tässä superhelppo joulukarkkiohje! 

Sulata suklaa. Minä pilkoin levyllisen Fazerin sinistä metallikulhoon ja laitoin kulhon kattilassa kiehuvan veden päälle. Sulatus onnistuu myös mikrossa, kunhan et laita tehoja täysille ja kurkkaat usein, ettei suklaa pala.

Levitä suklaa leivinpaperille. Älä tee liian ohutta kerrosta, sillä se murtuu leikatessa. Jos haluat, voit sekoittaa suklaan joukkoon esimerkiksi murskattuja piparminttukarkkeja.

Koriste suklaa, kun se on vähän jähmettynyt. Sarvet saat halkaisemalla prezelin kahtia. Valmiita silmiä myydään leivontakaupoissa, mutta voit tehdä ne myös ranskanpastilleista. Nenien käytössä voit olla luova!

Leikkaa jähmettynyt suklaa puukolla. Voit lämmittää puukkoa ensin kuumassa vedessä, jolloin se uppoaa hyvin suklaaseen.

Syö tai kääräise lahjapakettiin!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *