Pääsiäisen Menu: Pääruoka

height=”1005″ width=”670″>

Edellisessä postauksessa oli vinkkejä pääsiäisen menun alkupaloihin, joten nyt jaetaan vinkkejä pääruokiin. Itse pidän todella paljon karitsan / lampaan lihasta ja niin myös meidän koko perhe, joten karitsa kuuluu ehdottomasti meidän pääsiäispöytäämme. Blogista löytyikin kolme aika erilaista reseptiä, jotka sopivat hyvin pääsiäiseen:

– Karitsan paahtopaisti ja salsa verde -kastike

– Grillattu lampaan ulkofilee ja granaattiomenacouscous

– Nyhtökaritsa

Karitsan paahtopaistit on todella helppo valmistaa ja keväisen vihreä salsa verde kruunaa makuelämyksen. Pääsiäisenä on myös hyvä tilaisuus aloittaa grillauskausi ja grillata karitsan/lampaan ulkofilettä. Granaattiomenacouscous on oivallinen lisäke grillatulle lampaan ulkofileelle. Karitsan paistista voi valmistaa myös herkullista ylikypsää nyhtökaritsaa. Nyhtökaritsan voi tarjoilla sellaisenaan valkosipuliperunoiden kera tai tarjota pitaleivän välissä vaikka tzatzikin kera.

height=”966″ width=”644″>

height=”947″ width=”632″>

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *