Rocky Road Moussekakku

Moikka!
Tuunasimme juhliin normaalista suklaamoussekakusta rocky road kakun. Ja sen verran nopeasti se tarjolta katosi parempiin suihin, että ilmeisesti kelpasi! 🙂
Ohje;
5 dl kermaa
2 rkl sokeria
n. 300 g maitosuklaata, sulatettuna
3 liivatelehteä
½ dl kahvilikööriä
175 g dominokeksejä
75 g voita/margariinia
+pähkinöitä
+suklaata
+vaahtokarkkeja
+kinuskia
1. Sulata voi ja murskaa keksit. Sekoita ne yhteen ja painele ne n. 20-24 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan. (Muista vuorata vuoka leivinpaperilla tai reunakalvolla!)
2. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
3. Vaahdota kerma ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
4. Kääntele kerman joukkoon sulatettu suklaa. 
5. Sulata liivatteet kahviliköörin kanssa kattilassa liedellä.
6. Kaada likööri-liivate seos kerma-suklaa seoksen joukkoon koko aika sekoittaen.
7. Kaada seos vuokaan, tasoita ja anna olla pakkasessa 4-6 tuntiin (tai yön yli jääkaapissa).
8. Koristele haluamallasi tavalla ja tarjoile.
Itse käytimme oman lempparimme Karkkikauppa Sweetheartin vaahtokarkkeja mitkä olivatkin ihanan pumpulisia ja herkullisia! Kiitos Mariannelle taas! 🙂
Juhlapöytään teimme myös itse konvehteja! Nam! 
-Dr.Sugar-
Kommentit (16)
  1. Hovkonditorn
    5.5.2013, 16:27

    Ihanan näköinen kakku!

  2. Aivan ihanan näköinen kakku! Olenkin etsinyt ohjetta syntymäpäivilleni ja nyt sopiva kakku löytyi. Kiitos muutenkin ihanan inspiroivasta blogista, olen usein leiponut reseptienne mukaan ja suositellut blogianne muillekkin 🙂

    Mietin tämän postauksen kuvia katsoessani, että miten saatte kakkuun noin tasaisen pinnan? Itse olen esimerkiksi juustokakkuja leipoessani yrittänyt lastalla tasoittaa kakun pintaa, mutta jotenkin onnistun aina saamaan pinnasta epätasaisen tai siihen syntyy tasoituksen yhteydessä ikään kuin uria. Tällaisena perfektionistina kaipaisinkin teidän vinkkejänne. Kiitos jo etukäteen ja aurinkoista kevättä 🙂

    1. Tasainen pinta syntyy parhaiten jos massa ei ole liian paksua!
      Ja itsellä on tapana tehdä niin että kun olen saanut kakun vuokaan, napauttelen sitä pöytää vasten muutaman kerran että ilmakuplat häviää ja kakku tasoittuu! 🙂

      Kiitos kommenteista!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *