Pehmeä suklaajäätelö
Heippa kaikille!
Ja onnea valmistuneille! 🙂
Ilmojen lämmetessä on taas alkanut tekemään mieli jotain kylmää, jäätelöä varsinkin. Joten ajattelimme sitten tehdä ihanan suklaajäätelön ja tällä kertaa oikeasti suklaasta – ei kaakaosta. Pelkäsimme että jäätelöstä tulisi pakastaessa kova, mutta toisin kävi! Valmis jäätelö oli ihanan pehmeää ja suli suuhun!
Ohje;
1 purkki kondensoitua maitoa (ei kinuskia)
6 dl vispikermaa
300g suklaata (itse laitoimme n. 150g maitosuklaata+ 150g tummaa)
1. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
2. Vaahdota kerma kuohkeaksi vaahdoksi.¨
3. Sekoita suklaa ja kondensoitu maito keskenään.
4. Kääntele suklaaseos kerman joukkoon hellästi ja kaada massa pakastuksen kestävään astiaan ja pakasta n. 8 tuntia, mieluiten yön yli.
Ja selvennykseksi vielä; tähän reseptiin ei tarvita lainkaan jäätelökonetta ja seosta ei tarvitse sekoitella pakastuksen aikana! 🙂
Suosittelemme kokeilemaan!
-Dr.Sugar-
voi että, näyttää herkulta. täytyykin laittaa muistiin tämä teidän ohje :), mie oon suunnitellu kokeilevani valkosuklaamustikka jätskiä, ja tässä oiva resepti jota voi muunnella :). Kiitos siis kovasti tästä ja hyvää kesänjatkoa 🙂
Kokeilen kyllä!