Omenaiset granola-muffinit

Saimme muutama viikko sitten BID-tapahtumasta kassillisen Santa Marian ja Risentan tuotteita. Kassin sisällöstä tuli tehtyä marraskuun viimeiseksi herkuksi näitä ihania aamiaisen ja brunssin kruunaavia omenaisia granola-muffineita. Herkullisen pehmeät omenat ja muffinien pinnalla oleva granola on täydellinen yhdistelmä. Resepti on lisäksi mielettömän helppo ja vähän meidän tavallisia herkkuja terveellisempi 😉 kyllä näitä muutaman voi syödä ilman, että omatunto kolkuttelee !

Omenaiset granola-muffinit ohje;

2½ dl vehnäjauhoja
2½ dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
1½ dl ruskeaa sokeria (terveellisempään versioon kookossokeri, intiaanisokeri..)
2 kananmunaa
2½ dl  Santa Maria kookosmaitoa (tavallinen maito käy)
1 dl jogurttia
1 rkl öljyä
1 tl vaniljauutetta
1 mm Santa Maria kardemummaa
2-3 omenaa
n. 1-1½ dl granolaa (käytimme Risentan Vadelma&Kookos granolaa)

1.Aseta uuni lämpenemään 200 asteeseen. Vuoraa muffinipelti vuoilla. Kuori ja pilko omenat.
2. Sekoita keskenään kaikki kuivat aineet ja toisessa kulhossa kaikki nesteet.
3. Kaada nesteet kuivien aineiden joukkoon ja sekoita taikinaksi (älä ylivaivaa!). Kääntele lopuksi joukkoon omenat ja annostele vuokiin, n. 3/4 täyttäen.
4. Ripottele vielä pinnalle granola ja paista n. 15-20 minuuttia. Voit kokeilla kypsyyttä hammastikulla.

Muffinit säilyttää mehukkuutensa tiiviisti pakattuna ainakin kolmen päivän ajan.

Tuotteet saatu Santa Marialta & Risentalta

Seuraava postaus tuleekin joulukuun 1.päivä ja silloin avataan meidän blogimme historian ensimmäinen joulukalenteriluukku, pysykäähän mukana, sillä luvassa on herkullisia reseptejä sekä arvontoja! <3

-Dr.Sugar-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *