Mint Chocolate Pops
Heippa! 🙂
Talvisia herkkuja on aina kiva kokeilla ja tehdä vaikka pihalla ei kovin talvista vielä olekaan… tässä siis meidän minttusuklaapopsien ohjetta teille!
Pops-ohje (10-15kpl koosta riippuen);
1 paketti Kantolan Dops mudcake – keksejä
2-3 rkl vaniljatuorejuustoa
2-5 tippaa piparminttuöljyä
n. 300g tummaa suklaata (käytimme Pandaa)
1. Murskaa keksit sisältöineen ja lisää murun joukkoon tuorejuusto ja tipat.
2. Sulata pieni määrä suklaata. Pyörittele haluamasi kokoisia palloja massasta ja tökkää ne tikkaritikkuihin joiden päät on kastettu sulassa suklaassa.
3. Laita popsit tikkuineen jääkaappiin tai pakkaseen n. 30 minuutiksi.
4. Popsien jäähdyttyä sulata suklaa kokonaan ja ala dippailemaan popseja sinne. Muista naputella ylimääräinen suklaa pois! Koristele heti dipattuasi.
5. Anna jähmettyä jääkaapissa ja tarjoile!
On kyllä sen verran suklaisia että muutama riittää vallan mainiosti! 🙂
Mukavaa viikonloppua! 🙂
-Dr.Sugar-
Mulla on koko popsit vielä kokeilematta, täytyis paikata se aukko sivistyksessä 🙂
Anti palaa vaan! Ne on niin superhelppoja ja nopeita tehdäkin! 🙂