Kookos-Suklaamousse – Coconut Chocolate Mousse
Hei!
Kookoksen ja suklaan yhdistelmä toimii aina – tälläkin kertaa! Kookos-suklaamousse on helppo ja nopea herkku, joka on hyvää sellaisenaan tai vaikka kakun täytteenä.
Tällä kertaa se pääsi suklaamunien sisään, pääsiäisen kunniaksi! 🙂
Kookos-Suklaamousse ohje
(6-10 pientä annosta, kakkuun yhden kerroksen väliin);
200 ml kookoskermaa (kylmää)
2 rkl vaaleaa kaakaojauhetta (esim oboy)
2 rkl tomusokeria
50-100 g tummaa suklaata
1. Laita kulhoon kerma, kaakaojauhe ja tomusokeri. Vatkaa kunnes seoksesta tulee kuohkeampaa.
2. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Aloita 50g suklaata, lisää määrää jos mousse ei hyydy.
3. Lisää suklaa moussen joukkoon ja vatkaa sekaisin. Laita jääkaappiin hetkeksi. (laita lisää suklaata jos mousse ei hyydy ja laita uudelleen jääkaappiin.) Tarjoile esimerkiksi snapsilaseista!
(4. Jos kuitenkin teet huoneenlämpöisestä kermasta, laita valmiina hetkeksi jääkaappiin hyytymään (n.5min) ennen tarjoilua.)
VINKKI! Kokonaan maidottoman moussen saat käyttämällä tummaa suklaata & tummaa kaakaota.
Herkullista! 🙂
Hyvää pääsiäistä kaikille! 🙂
-Dr.Sugar-
Tosi suloisen näköisiä! Sopivat mainiosti pääsiäiseen. Makoisaa pääsiäistä teille!
Kiitos! Ja samoin sulle! 🙂
Aivan mahtavan näköisiä! Nam!