Kaurainen marjapaistos
Annin tästä herkusta inspiroituneena oli pakko raapustaa oman paistoksemme reseptiä ylös teille. Tämä marjapaistos on vähän “kevyempi” herkku – ja sisältää vain puoli desiä sokeria. Kaurahiutaleet tekee paistoksesta ihanan rapean ja herkulliset kesän marjat maukkaan! Paistos on parasta nautittuna lämpimänä, vaikkapa viileän vaniljajäätelöpallon kanssa.
Ohje;
1½ dl vehnäjauhoja
1½ dl kaurahiutaleita
½ dl hienoa sokeria
1 tl vaniljasokeria
100g voita, huoneenlämpöisenä
4 dl haluamiasi marjoja
(½ dl sokeria marjojen pinnalle, mikäli haluat makeamman paistoksen)
1. Laita uuni lämpenemään. Sekoita yhteen jauhot, hiutaleet, sokerit ja voi. Nypi niistä murumainen massa.
2. Kaada marjat suorakulmaiseen piirasvuokaan (tälläinen). Ripottele murumainen seos marjojen päälle tasaisesti. Vuoka kannattaa joko vuorata foliolla pohjasta tai paistaa pellillä, ettei marjojen neste pääse karkaamaan uunin pohjalle.
3. Paista 200 asteessa 20-25 minuutin ajan, tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
4. Nauti lämpimänä jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.
Suosittelemme kokeilemaan, niin hyvä, nopea herkku. Tämän ehtii tekemään helposti puolessa tunnissa!
-Dr.Sugar-
Tämmöset paistokset on aivan ihania! Näyttää todella hyvältä! ♥