All-In Cookies
Tsau!
Muistatteko edellisen jämäherkkupostauksen?
Siitä innoittuneena teimme all-in keksejä, missä siis periaatteessa ideana on laittaa joukkoon vähän kaikkea! ..Eli kaikki jämät!
Kuitenkin, erittäin herkullisia ovat. Ja tottakai tekijänsä näköisiä! Ja muuten, tämä resepti on kananmunaton! Tämä ohje on myös melko riittoisa, joten mikäli parikymmentä kappaletta keksejä riittää, tee vain puolikas satsi.
Ohje;
2 ½ dl voita, pehmeää
2,4 dl sokeria
2,4 dl fariinisokeria
½ dl maitoa
1 tl vaniljauutetta
5 dl vehnäjauhoja
2,4 dl kaakaojauhetta
1 tl ruokasoodaa
ripaus suolaa
– pari kourallista mitä tahansa herkkua haluat:
pähkinöitä, karkkeja, suklaata, vaahtokarkkeja, popcornia, merisuolaa…
1. Vaahdota yhteen voi ja sokerit. Vaahdota kunnes seos on kuohkeaa ja pehmeää.
2. Lisää joukkoon maito ja vaniljauute, vatkaan sekaisin.
3. Sihtaa joukkoon kuivat aineet (EI LISUKKEET). Ja sekoita kunnes seos on tasaista. Alussa voi tuntua siltä, että jauhoja on liikaa, mutta malttia! Kyllä ne sekoittuvat joukkoon!
4. Lisää joukkoon lisukkeet ja kääntele ne joukkoon lastalla.
5. Pyörittele pellille taikinasta reilun ruokalusikallisen kokoisia palloja. (Niitä mahtuu pellille koosta riippuen 9kpl tai 12kpl.) Koska keksit leviää uunissa tulee pallojen väliin jättää hyvät välit.
6. Paista uunissa 175 asteessa n. 8-12 minuuttia uunin tehosta riippuen. Ota keksit uunista vielä vähän “raakoina”, että keksit säilyttävät mehukkuutensa.
Oi nam, niin herkun näköisiä! Missäs uunin asteessa näitä paistetaan? En löytänyt ohjeesta 😀
Oivoi! 175 asteessa, korjattu! Ihana kun huomasit! 🙂 ettei tarvi lähteä arvailemaan! 🙂 ja kiitos! vielä paremman makuisia kuin näköisiä! 😉
Jämäruuat on best! Itse olen tehnyt jämäkääretortun, jämärockyroadin, jämäpiirakkaa 😉 On hyvä osata soveltaa kun kaapissa on kaikkea ja ei mitään 😀
http://ellysinbakemyday.blogspot.fi/