Walnut Brownies
Moimoi!
Syksyisen sunnuntain ratoksi täällä leivottiin ihanan suklaisia saksanpähkinä-brownieseja. Vievät kyllä kielen mennessään! =)
Tässä jälleen ohjetta;
2 kananmunaa
1,2 dl sokeria
(1tl vaniljasokeria)
1,2 dl tummaa suklaata (pilkottuna)
1,2 dl voita (ei margariinia!!!)
1,2 dl vehnäjauhoja
1-2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1. Vispaa hetki kananmunia ja sokeria käsin. (kunnes seokseen tulee vähän ilmavuutta)
2. Sulata voi mikrossa tai liedellä ja sen jälkeen lisää joukkoon pilkottu suklaa. Sekoita tasaiseksi.
3. Lisää voi-suklaaseos sokeri-munaseokseen.
4. Lisää tähän seokseen jauhot, kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Kääntele tasaiseksi.
5. Lisää pähkinät, tässä tapauksessa saksanpähkinät, mutta myös pekaanit, mantelit ja hasselpähkinät sopii loistavasti!
6. Kaada voideltuun brownievuokaan ja paista n. 180 asteessa 20-25 minuuttia.
Resepti on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin maukas!
Ensi viikolla palailemmekin Halloween-herkkujen parissa! Jes! 🙂
-Dr.Sugar-
Ai että, tää blogihan on aivan täynnä ihania reseptejä! Tätä on ainakin pakko kokeilla jossain vaiheessa 🙂
Voi kiitos! =)
Kuinka paljon pähkinöitä pitäisi laittaa? Ihana blogi, liikaa leivottavaa to-do-listalle. 🙂
Oman maun mukaan! Me laitoimme n. kourallisen! Browniet on kyllä herkkuja! Kokeile ihmeessä! 🙂