Juustokakkutötteröt – Cheesecake Cones
Moimoi!
Meillä on viikonloppuna niiiiin paljon menoa, ettei leivontaa kyllä ehdi lainkaan harrastamaan ja siksi teimmekin tänään teille herkulliset juustokakkutötteröt – jotka siis valmistuu 20 minuutissa.
Ohje n.8 pientä tai 4 isoa tötteröä;
2 dl kermaa
150-200g maustamatonta tuorejuustoa (mitä enemmän laitat, sen paksumpaa massa on)
1-1½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
jäätelötötteröitä
(suklaa)
(nonparellit)
1. Kaada kerma kulhoon ja lisää joukkoon puolet sokerista. Vaahdota kerma löysäksi, kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Lisää mukaan notkistettu tuorejuusto ja loput sokerista + vaniljasokeri. Vatkaa kuohkeaksi massaksi. Itse lisäsin tässä vaiheessa massaan vielä daim-suklaata.
3. Pursota tötteröihin tähtityllalla ja nauti!
VINKIT!
1. Voit tehdä massan myös esim. sitruunan tai mangon makuiseen tuorejuustoon.
2. Massan sekaan voi lisätä itseään miellyttäviä aineksia marjoista suklaisiin tai pähkinöihin!
3. Itse koristelin tötteröt vielä ennen pursotusta kastamalla ne valkosuklaaseen ja ripottelemalla nonparelleja suklaan päälle.
Helppoa ja herkullista – ja päästiinpähän eroon kaapissa roikkuneista jädetötteröistä.
Ihanaa naistenpäivää ja iloista viikonloppua kaikille! 🙂
-Dr.Sugar-
Kiitos ihanalta kuulostavasta ja näyttävästä ohjeesta! Tätä täytyy kokeilla!
eipä mitään! kiitos itsellesi kommentista! 🙂
Hauska idea… tuollainen jäätelökin kyllä maistuisi =)