Salted Caramel Chocolate Cookies – Suolaiset kinuski-suklaakeksit
Moi!
Teidän kommenteista kävi myös ilmi, että haluaisitte lisää cookie reseptejä ja tässäpä tulee yksi erityisen ihana jota kannattaa ehdottomasti kokeilla!
Ohje;
2,4 dl erikoisvehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
3/4 dl kaakaojauhetta
½ tl ruokasoodaa
1,2 dl margariinia
1,2 dl fariinisokeria
3/4 dl sokeria
1 kananmuna
½ tl vaniljauutetta
150 g kinuskinappeja (käytimme Tollhouse Butterscotch Morseleita)
kourallinen suolapähkinöitä
1.Lämmitä uuni 190 asteeseen. Rouhi suolapähkinät.
2. Vatkaa margariini ja sokerit pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kananmuna.
3.Sekoita toisessa kulhossa keskenään jauhot, kaakao, suola ja sooda. Lisää nämä voi-sokeriseokseen. Sekoita vielä vaniljauute massan joukkoon.
4. Kääntele napit ja pähkinät keksimassan joukkoon.
5. Muotoile pingispallon kokoisia palloja pellille (muista jättää välit, keksit leviää hiukan). Paista n. 9-11 minuuttia uunin tehosta riippuen. Keksien kuuluu jäädä sisältä mehukkaiksi.
6. Paiston jälkeen anna jäähtyä ritilällä.
Nämä on kyllä herkullisia. Ja cookiet on aina yhtä kivoja tehdä, simppeleitä! 🙂
-Dr.Sugar-
Aivan ihanan kuuloisia, nam! 🙂
Näitä aion kokeilla ja tehdä lapsen synttäreille. Kiitos reseptistä!