White Chocolate Buttercream – Valkosuklaavoikreemi

Moi!
Hakusanojen perusteella blogiimme tulee eniten kävijöitä osumalla ‘buttercream’ joten laitetaanpas tähän reseptiä hiukan erilaisesta ja silti todella helposta reseptistä!
Tällä herkulla kuorruttaa noin 10-12 kuppikakkua tai pienen 15-18cm kakun!
Ohje;
90 g valkosuklaata
175 g voita
1 tl vaniljasokeria
3 ½ dl tomusokeria
1. Sulata valkosuklaa. Anna jäähtyä hetki.
2. Vaahdota voi ja vaniljasokeri sileäksi. Lisää joukkoon valkosuklaa ja vatkaa ne sekaisin.
3. Lisää vähitellen tomusokeria, kunnes seos on kuohkea.
4. Pursota tai levitä!
Tätä kreemiä on helppo käsitellä ja se sulaa suussa. Ja sitä kuitenkin kysyvälle, se on makeaa 🙂
-Dr.Sugar-
Kommentit (8)
  1. Susu Maaret
    10.1.2014, 13:31

    Tää kuulostaa juuri sellaiselta mitä on pakko kokeilla jossain vaiheessa 🙂

  2. Oi kuullostaa ja näyttää niin herkulliselta:) Löysin tänne blogiin ihan sattumalta ja jään kyllä seuraileen niin ihanan olonen tää♡

    1. Kiitos kovasti! 🙂 tervetuloa herkuttelemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *