Suklaa-kahvipalat
Hei!
Joskus on kiva ihan yllättäen keksiä resepti ja toteuttaa se sen kummempia miettimättä. Tällä viikolla sattui ennen töihin menemistä löytymään tälläinen aikaa ja kaapista löytyi kahvisuklaata. Kaapista ei ikävä kyllä löytynyt minimuffinivuokia ja browniepeltikin oli teillä tuntemattomilla… leikkasimme sitten leivinpaperista neliöitä ja painelimme ne muffinipellille. Toimii.
Näistä tuli kivan browniemaisia – sitkeitä ja maukkaita!
Ohje;
125g kahvisuklaata (mieluiten tummaa)
115 g voita
1½ dl sokeria
1½ dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
½ tl suolaa
3 kananmunaa
1½ dl erikoisvehnäjauhoja
1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Sulata voi ja suklaa yhdessä mikrossa. Lisää joukkoon sokerit ja sen jälkeen kananmunat. Sekoita huolellisesti.
3. Kääntele joukkoon jauhot ja suola, älä ylivatkaa!
4. Kaada seos vuokiin täyttäen 2/3. Paista n.15-20 minuuttia uunin keskitasolla.
-Dr.Sugar-
Moikka! 🙂
Mitä mieltä olette, onnistuuko kuppikakkujen kuorrutus ilman voita? Jos tekis kuorrutteen valkosuklaasta, tuorejuustosta ja kermavaahdosta? 🙂 Tulisko hyvä?
– Pauliina
Kyllä se pitäisi onnistua jos suhteet ovat oikeanlaiset! 🙂 meillä ei valitettavasti ole tälläiseen reseptiä :/ onnea kokeiluun!