Viikonlopputarhuri
Viikonlopputarhuri

Joulukalenterin 12. –17. luukku: Puutarhamatkalle!

puutarhamatkalle
Villa Taranton läheltä Lago di Maggiore -järven saaresta löytyy myös toinen lumoava matkakohde, barokkipuutarha Isola Bella.

Oi voi, aikataulullisista syistä (pahuksen työkiireet!!!) joulukalenterista jäi nyt ihan liian monta luukkua avautumatta. Olen pahoillani! Tänään joulukalenterin luukusta saa kuitenkin tavallaan avata useita luukkuja yhdellä kertaa, sillä päivän luukku sisältää monta kutsua puutarhamatkalle.

Kaikenlainen matkailu on minusta todella mahtavaa, mutta puutarhamatkailu on kyllä kaikista ihaninta ikinä.

Laskimme ystäväni kanssa, että yhteisen puutarhamatkamme lähtöön on enää vajaat kaksi kuukautta. Mukava ajatella, että siihen on enää vain muutama hassu viikko! Olen jo monta vuotta haaveillut Madeirasta, mutta tähän asti on aina tullut joku mutka matkaan. Helmikuussa pääsen vihdoin näkemään paikan päällä tuon Atlantin pienen saaren puutarhoja, kasveja ja maisemia, joista olen kuullut kehuja niin monelta puutarhaihmiseltä.

Sitä odotellessa ajattelin vinkata teille muillekin puutarhamatkahaaveilijoille muutamia sekä Viherpihan juttukohteita että täällä blogissa hehkuttamiani puutarhamatkakohteita. Näistä ehtii vielä sujauttaa toiveita vaikka Korvatunturille!

Huomiseen!