Blogit
Viikonlopputarhuri

Joulukalenterin 21. luukku

paketointi

Tänään olen ollut tonttuhommissa iltaan asti. Se on ihan parasta puuhaa tähän aikaan vuodesta. Lahjojen suunnittelu on minusta ainakin yhtä hauskaa kuin lahjojen saaminen. Onko teillä jo kaikki lahjat hankittu ja kääritty lahjapaperiin?

Minulla on vielä valtaosa lahjoista paketoimatta, mutta ystäväni saamisen käärin jo pakettiin, koska tapasimme tänään viimeisen kerran ennen joulua.  Puutarhahörhelö ystäväni sai asiaankuuluvan puutarhahörhelöisen paketin, jonka sisällöstä on toivottavasti hänelle iloa tulevana keväänä ja kesänä.

Illankähmässä kävin vielä Farmarin Markkinoilla eli Hyvinkään Reko-lähiruokarenkaan joulutorilla hakemassa juustoja, joululeivonnaisia sekä palsternakkoja ja Lapin hilloja joulupöytään. Jos ette ole vielä tutustuneet Reko-toimintaan, niin suosittelen! Lähiruokaringeissä on tarjolla monipuolisesti lähialueiden ruoantuottajien tavaraa ilman välikäsiä.

Nyt alkaa siis suuri osa jouluvalmisteluista olla tehtynä! Mies haki jo eilen kinkun, joka odottaa paistamista kuistilla. Vegeihmisenä se ei minua houkuttele, mutta Hupi- ja Vikke-koirien on ihan pakko käydä nuuhkaisemassa sitä joka kerta sekä ulos lähtiessään että sisään tullessaan :).

Hei, huomenna päivät alkavat pidentyä ja lähdetään kulkemaan kohti kevättä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *