Blogit
Valkoinen Harmaja

Yksityiskohtia pojan huoneesta

Kuvailin viikonloppuna yksityiskohtia kuusivuotiaan poikamme huoneesta (aikaisemmat kuvat täällä). Huone on pääväritykseltään valkoinen. Katto on pojan toiveiden mukaan sininen. Pohjaväritys on sellainen, joka menee vielä varmasti monta vuotta, sillä se ei ole liian lapsekas. Leikkisyyttä ja väriä tulee kuitenkin niin paljon leluista ja muista tavaroista.

Pojan huoneen sisustus on kuitenkin vielä vähän kesken. Hankimme sinne Ikean parvisängyn jo varmaan puolisen vuotta sitten, mikä johdosta koko huoneen järjestys pitäisi muuttaa. Parvisänky on nimittäin pikkuisen ikkunan edessä. Sen uusi paikka tulee olemaan vaatekaappien kohdalla ja vaatekaapit siirtyvät sängyn paikalle. Pöydän ajattelimme siirtää ikkunan eteen. Siitä on kiva sitten katsella ulos samalla kun piirtelee tai tekee tehtäväkirjoja. Muutosoperatio tullaan toteuttamaan syksymmällä, kun ulkohommia ei enää voi tehdä.

Kohta alkaa sitten eskari. Jännää!

Translation:
A few pics from our 6-year-old son’s room. The room is still a little bit unfinished. We are planning to move the furniture around so that the bed has a little more space. But we’ll do that later in the autumn when it is raining. Now we have so much to do outside.

Kommentit (28)

 1. T

  Ihanalta näyttää, tykkäsin monestakin yksityiskohdasta <3. Mistä tuo liila punottu kori on ostettu? Oliko niitä muun värisiä? Kiitos. T

  • suvi m

   Lila punottu kori on ostettu vuosia vuosia sitten Sisustuksen Koodista. Niitä saa vaikka missä väreissä, mutta en ole varma onko niitä juuri nyt Koodin valikoimassa…

 2. Marie

  Teillä kyllä ulottuu tämä kodin kauneus myös lastenhuoneisiin. Ihanan selkeää :). Tuo Angry Birds kokonaisuus on huiman hieno! Olen miettinyt meillekin noita Lego-bokseja, mutta millaiset ne on käytännössä? On vaikea nostaa täyttää legoboksia toisen päältä ja kuinka kansi on helppo?

  • suvi m

   Kiva kuulla, että olet sitä mieltä. Useinkaan minusta itsestä ei tunnu siltä. 😉
   Lego-boxit ovat minusta oikein käteviä. Kansi on kieltämättä vähän jäykkä, mutta menettelee. Minusta boxit eivät tule liian painaviksikaan.

 3. Krisse

  Container kaupassa Usassa on samanlaisia lego säilyttimiä, mutta koot taitaa olla pienempiä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *