Blogit
Valkoinen Harmaja

Yksi tyyny, monta yhdistelmää

Niin kuin edellisessä postauksessa kerroin, osa lauantaipäivääni kului valokuvauksen parissa. Halusin nimittäin kuvata yhtä tyynyä monessa eri kohteessa meillä kotona. Kokeilla miltä se näytää eri ympäristöissä ja leikkiä vähän sisustusvalokuvaajaa. 😉 Valokuvauskohteita olisi ollut enemmänkin (esim. makkarissa), mutta säästän teidän suuremmalta kuvatulvalta.

1x2_kyla1

Tyyny, jota kuvasin on uuden 1kertaa2 nimisen sisustusmalliston ”Kylä”-tyyny, jonka itse valitsin malliston tuotteista (blogilahja). Nuoren yrityksen takana ovat suunnittelijat Marika Lehti ja Piia Kalliomäki. Mallisto koostuu erilaisista graafisen mustavalkoisista sisustustekstiileistä, jotka on valmistettu 100 % villasta. Tuotteet tehdään Suomessa alusta loppuun, joten mallisto onkin ansainnut arvostetun Avainlipputunnuksen. Täytyy sanoa, että työnjälki on todella laadukasta.

IMG_0732

Kylä-tyyny on minun lempparini 1kertaa2-mallistosta ja kyseistä kuosia saa myös torkkupeittona ja lattiatyynynä. Lisätietoa mallistosta löydät mm. 1kertaa2 facebook-sivulta www.facebook.com/1kertaa2.

1x2_kyla6

1x2_kyla7

1x2_kyla5

1x2_kyla4

1kertaa2-sisustustekstiilejä myydään esimerkiksi Domdom-nettikaupassa, joka avaa pian myös kivijalkamyymälän Tampereelle (osoitteeseen: Aleksis Kiven katu 13). Domdomillakin on oma facebook-profiili: www.facebook.com/domdom.fi.

1x2_kyla3

Ja juu, tokihan teillekin on luvassa jotain kivaa.
Sain nimittäin arvottavaksi yhden ”Kylä”-tyynyn koossa 50×50 cm (ilman sisätyynyä)
myös blogini lukijoiden kesken (arvo 80 €) !

voita_kyla_tyyny

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN:

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen:
Mitä mieltä olet 1×2-mallistosta ja millaisia sisustustekstiilejä toivoisit mallistoon?

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Arvonta-aika kestää sunnuntaihin 12.5. klo 23.59 saakka, minkä jälkeen arvon voittajan.

ARPAONNEA KAIKILLE!

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKAISTAAN PIAN.

logot

Kommentit (210)

 1. hanna

  ihania, kuoseja juuri minun makuuni! Keittiöpyyhkeitä ja kestäviä/pestäviä graaffisia keittiöluutuja olen jo jonkun aikaa etsiskellyt. Myös graaffiset petivaatteet ovat mieleen!

  T:H

 2. Maria

  Mainio muotokieli ja ihanaa, että tuote on kotimainen. Toivoisin kauniita ja oivaltavia keittiötekstiilejä mukaan, erityisesti (ekologiset) kangasservetit kiinnostavat.

  Kiitos tosi kivasta blogista!

 3. RouvaKoo

  Ihastuin heti tähän uuteen tuotemerkkiin. Hienoa, että tehdään kotimaista laadukasta käsityötä. Laadukkaita kudottuja sisustuskankaita modernilla kuosilla olisi kiva saada mallistoon mukaan. Käsityön taitajat voisivat itse ommella kankaasta mieleisiä tuotteita.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *