Blogit
Valkoinen Harmaja

Seinävalaisimia siellä täällä

wall_lamps

1. La lampe Gras: ”Mantis S2” / 2. Vitra: ”Potense” / 3. Flos: ”265” / 4. By Rydéns: ”Bazar” / 5. Gubi: ”Bestlite BL10” / 6. Luceplan ”Counterbalance”

Minusta tuntuu, että nykyisin sisustuskuvissa näkee todella paljon seinävalaisimia. Etenkin Flosin 265-valaisinta tuntuu näkyvän ihan ”joka paikassa”. Vai johtuuko se siitä, että koska olen jo pitkään ihaillut tuota valaisinta, niin automaattisesti kiinnitän siihen aina huomioni. Saman olen huomannut Wegnerin Wishbone-tuolien suhteen.

Ehkä kallistun kuitenkin enemmän siihen suuntaan, että tällaiset sirot, mutta paljon tilaa vaativat seinävalaisimet ovat nousseet trendikkäiksi. Itse pidän eniten tuosta Flosin valaisimesta sekä Counterbalance-valaisimesta. Kyllähän tuollaiselle varmaan paikka löytyisi meiltäkin jos tarvetta olisi. Tyydyn kuitenkin ihailemaan näitä kauniita valaisimia sisustuskuvissa ja muiden kodeissa.

Translation: It seems to me that wall lamps have become very trendy nowadays. No matter which interior magazine I pick up, I always seem to find at least the Flos 265 lamp. Or is it just my imagination and the fact that I’ve dreamed of that lamp for ages…

Kommentit (14)

 1. Katri

  Noita on kyllä nyt tosi paljon näkyvillä! Minä olen mietiskellyt tuota By Rydensiä. Ihania tuollaiset monesta kohtaa niveltyvät valaisimet. Sellainen olisi hakusessa myös jalka- ja pöytävalaisimeksi, mutta en kuitenkaan haluaisi kaikkien olevan aivan samaa tyyliä..

  • suvi m

   Olisin kotiuttanut tuon By Rydensin syksyllä Ellos yhteistyön myötä, mutta se ei olisi ehtinyt kuviin. Siksi valitsinkin jalkavalaisimen. Mutta tuo seinävalaisin olisi sopinut tosi kivasti meidän saunatupaan. 🙂

 2. Johanna

  Totta! Näitä on ihan joka sisustuskuvassa nykyään! 🙂

  • suvi m

   Hyvä, että muutkin ovat tehneet saman havainnon! En höpise mitä sattuu. ;D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *