Blogit
Valkoinen Harmaja

Voita Polkka Jamin tuotteita!

Olisi taas pienen arvonnan paikka, eikös vaan? Sain arvottavaksi kauniita Polkka Jam -tuotteita ensi viikolla vietettävien Turku Design Myyjäisten kunniaksi.

Turku Design Myyjäiset järjestetään Helsingissä Kauppakeskus Foorumissa 18. – 20.11.2011. Esillä tulee olemaan laaja kattaus turkulaisdesignin aarteita. Mukana ovat mm. seuraavat tuotemerkit: Sanna Rinne, Saana ja Olli, Terraviiva, Kotonadesign, Polkka Jam, Punainen Norsu, Kui Design sekä Virkkuukoukoukussa. Valikoimissa on muun muassa ekologista muotia, sisustustuotteita, retrolastenvaatteita, värikkäitä magneettiliitutaluja sekä raikkaita kodintekstiilejä. Kaikki yritykset tarjoavat alennuksia tuotteistaan myyjäisten ajan.

Lisätietoa löydät Turku Design Now! -blogista.

Nyt sinulla on siis mahdollisuus voittaa tapahtumassa mukana olevan Polkka Jamin kaunis keittiöpyyhe sekä neljän joulukortin setti.

Voittaja saa siis valita yhden mieleisensä Polkka Jam -keittiöpyyhkeen kolmesta vaihtoehdosta:
1. Kuppila, 2. Samovaari tai 3. Santsi.
Materiaali: 52% pellavaa, 48% puuvillaa. Kuvitus: Kristiina Haapalainen & Sami Vähä-Aho 2011.

Lisäksi voittaja saa uuden Polkka Jamin joulukorttisetin (sis. 4 korttia).

Polkka Jam on tekstiilimuotoilija Kristiina Haapalaisen ja kuvittaja Sami Vähä-Ahon tuotemerkki, joka aloitti toimintansa vuonna 2003. Voimakaskuvioiset painokankaat, selkeälinjaiset vaatteet sekä palava halu tehdä jotakin vaihtoehtoista suomalaisen designin saralla ovat olleet alusta asti Polkka Jamin tunnuspiirteitä.

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen oman nimimerkkisi kera, minkä pyyhkeistä haluaisit voittaa. Arvonta aika on 9.11. – 13.11.2011. Arvonta sulkeutuu sunnuntaina 13.11.2011 klo 23.59.

EDIT: Arvonta on nyt päättynyt!

Arvon voittajan maanantaina 14.11.2011, jolloin voittajan kommentti julkaistaan täällä blogissa. Jättämällä kommenttiin sähköpostiosoitteesi tavoitan sinut nopeammin, mutta se ei ole pakollista. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, arvon uuden voittajan.

Arpaonnea!

Kommentit (315)

 1. Maisa

  >Kuppila? – Santsi? – Kuppila? – Santsi? Kuppila, koska on punainen!!! Ja vielä ihania kortteja 🙂

 2. Kampaaja Elina

  >Santsi on paras väri sky@kolumbus.fi

 3. Anonymous

  >Kaikki on kauniita, mutta värin puolesta Santsi vie voiton. SuviR

 4. Anonymous

  >Siis Kuppila!t. MG

 5. joeyluumaki@hotmail.com

  >Mä olen myöhässä, mutta sanon silti Samovaari. Ja sanon myös, että monia Polkka jam -printtejä saa A3-kokoisina kartonkijulisteina, ettei sitä sentään tarvitse pyyhkeitä kehystellä ellei halua. http://polkkajam.valmiskauppa.fi/julisteet-c-68.html

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *