Blogit
Valkoinen Harmaja

Voita keittokirja!

Maistuisiko sinulle herkullinen Caesarsalaatti tai vaikkapa mehukas Mudcake? Olivia-lehden viisivuotistaipaleen kunniaksi julkaistu keittokirja Täydellinen ohje lupaa, että ”kirjan ohjeiden avulla ensikertalainenkin onnistuu gourmet-tason klassikkoruuissa”. Kuulun siis kohderyhmään, heh. Lisää tietoa keittokirjasta voit käydä lukemassa täältä.

Sain mahdollisuuden arpoa yhden Täydellinen ohje -keittokirjan lukijoideni kesken. Ajattelin, että nyt olisi sopiva hetki arvontaan, kun blogitaipaleeni neljävuotispäiväkin tuli juuri täyteen ja Valkoisen Harmajan Facebook-profiilissa rikkoutui 1 000  tykkääjän raja muutama päivä sitten. Hurjaa!

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, että
mikä on sinun bravuurisi keittiössä.

Pidetään tällä kertaa ihan pika-arvonta, eli arvonta-aikaa on nyt vain
sunnuntai-iltaan 18.11.2012  klo 23.59 saakka.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJA ILMOITETAAN PIAN.

Arpaonnea kaikille!

PS. Ehkä oletkin jo lukenut jostain, että Facebook on muuttanut asetuksia niin, että seuraamiesi blogien päivitykset eivät välttämättä näy Facebookin uutisvirrassasi. Tämän voit korjata niin, että menet seuraamasi blogin Facebook-sivulle ja asetat hiiren osoittimen ”Tykätty”-kohdan päälle ja valitset avautuvasta ”Lisää kiinnostuksen kohteisiisi”/ ”Add to interests list”.

Kommentit (246)

 1. Sipu

  Herkullinen kanasalaatti on bravuurini ja erikoisen hyvää:))

 2. KaRo

  Hmmm. ehkä itse tehdyt vaahtokarkit. 🙂

 3. Petra

  Makiaiset leivonnaiset,,
  En todellakaan ole mikään ruuanlaittaja — mieheni on perheen suolukkavastaava ja minä makiaisvastaava. Toimii. 🙂

 4. iida

  Jes, nipin napin kerkeän vielä mukaan arvontaan!:D pravuureitani keittiössä taitaa olla kaalikääryleet! Ne on niin herkkua, kun vain kerkeää tehdä, sillä valmistus vie aika paljon!

 5. Paulig

  Sämpylät höystettynä porkkanaraasteella 🙂 Ei mitään kovin erikoista, mutta näillä pidetään meidän perhe leivässä. Tykkään leipoa ja laittaa ruokaa, mutta tuotokset täytyy valmistua kohtuullisen helposti ja nopeasti. Kirja taitaisi täydentää hyvin minun ruokakirjastoani.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *