Blogit
Valkoinen Harmaja

Voi Ikea minkä teit!

Nyt tuli ”tenkkapoo”. Olimme alunperin suunnitelleet hankkivamme kylppäreihin Ikean tammiviiluisen Godmorgon-allaskaapin ja Bråviken-pesualtaan. Ennen kuin talo oli edes pystyssä, selailimme Ikean sivuja ja katsoimme, että tuollaiset sitten kylppäriin. Halpaa ja kaunista. Joopa joo…olisi ehkä voinut katsoa niitä mittoja vähän tarkemmin jo siinä vaiheessa. Eihän tämä mene nyt yhtään suunnitelmien mukaan!

Godmorgon-laatikostoa saa tammiviiluisena vain 100 cm leveänä ja se on ilmeisesti meille liian leveä (suunnitteluohjelman mukaan se kyllä mahtuisi) ja 100 cm leveään Bråviken-altaaseen tulisi kaksi hanaa (haluaisimme vain yhden). *huokaus* Bråviken-allasta saa myös 60 ja 80 cm leveänä, mutta tuota alalaatikostoa ei. Miksi miksi? 🙁

En ole muiden valmistajien kylppärikalustosta löytänyt mitään yhtä mieleistä. Menemme viikonloppuna Turkuun – pitää käydä katsastamassa Kvikin valikoimat. Katselin, että Kvikiltä saisi betonialtaitakin. Ehkä tämä vastoinkäyminen kääntyy vielä positiiviseen suuntaan…?

Tällä jutulla on nyt vielä kiire, koska sähkömies tarvitsisi kylppäreiden kalustepiirustukset omia kytkentöjään varten. Luulin, että yhden lampun paikka olisi ollut ihan helppo määritellä ilman tarkkoja kuvia… *huokaus*

EDIT: Kyllähän Ikean myymälästä saa tammiviiluista Godmorgon-allaskaappia myös 60 ja 80 cm leveänä. Kummallista, että sitä ei mainita nettisivuilla ollenkaan! Olemme kuitenkin iloisia, että saimme toivomamme kylppärikalusteet. 🙂

Kommentit (14)

 1. suvi m

  >Anonyymi: Hyvä tietää. Pitää ehdottomasti ottaa tuokin kanta huomioon. Hitsin Ikea! :/

 2. Anonymous

  >Heippa! Mielenkiinnolla olen seurannut sivujasi, itsellänikin raksaprojekti menossa. Toimin keittiökalustemyyjänä ja voin lohduttaa että useissa liikkeissä myydään esim. Kustavin Puun Regatta Line-ovea, sitä saa myös tammiviiluisena. Sitten vain viilusta päädyt ja avot. Vastaavantyylisiä altaitakin löytyy ihan keittiövalmistajilta.Ja ainahan voi räätälöidä 🙂 Ei maksa oikeasti ihan kauheita hintoja, tuollainen laatikosto :)!Katso netistä Kustavin Puun jälleenmyyjät niin löydät varmasti kaupan josta laatikoston saa.

 3. Anonymous

  >Tarkennan vielä:http://www.kustavinpuu.fi/index.php?9ja sieltä R3Line-mallit (myös tammena), altaaksi sitten esim. Otsoson Cubo 800.Varmasti jää vielä halvemmaksi kuin Laattapisteen kaapistot :)http://www.kustavinpuu.fi/index.php?13&country=fi&from=40000&to=89999siellä jälleenmyyjät.

 4. suvi m

  >Anonyymi: Oi, olen unohtanut vastata sinulle. :/ Kiitos kovasti vinkeistäsi! 🙂 Googlasin niitä ja hyvältä näytti. Päädyimme kuitenkin Ikean wc-kalusteisiin halvan hinnan ja kauniin ulkonäön vuoksi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *