Blogit
Valkoinen Harmaja

Vanhat Bertoia-tuolit olohuoneessa

Viime vuoden loppupuolella hankkimani vintage-Bertoiat ovat edelleen punaiset ja ovat seilanneet ympäri taloa tämän ajan. Parisen viikkoa sitten päätin, että mitäpä niitä tyhjänpanttina pitämään, vaikka ovatkin keskeneräiset. Siksipä siirsin ne meidän olohuoneeseen täydentämään sohvaryhmää ja napsin nämä kuvat eräänä harmaana päivänä. Aurinko voisi tulla taas takaisin!

IMG_5111_1

IMG_5114_1

IMG_5127_1

IMG_5100_1

IMG_5128_1

Toinen tuoleista oli ihan vääntynyt, mutta Mankku sai sen taivuteltua takaisin muotoonsa. Sitä pitäisi vielä myös hitsata, sillä osa ”rautalangasta” on irti. Ja tätä operaatiota olen tässä odotellut…mutta enpä viitsi hoputtaa toista tämän enempää. 😉

Hitsauksen jälkeen voidaan vihdoin viedä tuolit hiekkapuhallettavaksi ja maalattavaksi. Valkoista väriä ajattelin, mutta musta olisi ihan yhtä hyvä valinta. Siksipä mietinkin, että jos maalauttaisi toisen tuolin mustaksi ja toisen valkoiseksi. Mutta taas toisaalta olisi kiva saada yhtenäiset tuolit… Sitten meinaan vielä teettää tuoleihin konjakin väriset nahkapehmusteet. Kyllä tulee hienot!

Translation: I bought these vintage Bertoia chairs at the end of last year and we still haven’t got around to take them fixed and repainted. So instead of moving them around the house, I decided to include the chairs into our interior although they are not finished yet. I plan to get them painted in white (or black?) and then I am going to buy brown leather seat cushions. Cannot wait to get them finished!

Kommentit (21)

  1. Anne

    Hej,

    Gedigolla on tulossa konjakin värisiä nahka tyynyjä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *