Blogit
Valkoinen Harmaja

Verhot ikkunaan

En ole paljon ehtinyt istahtaa koneen ääreen. Tavaroita on pitänyt laittaa paikoilleen ja yrittää saada arki rullaamaan muuttokaaoksen keskellä. Nyt on pieni hetki aikaa istahtaa…

Parina ensimmäisenä iltana tuntui hassulta mennä nukkumaan, sillä makkarin ikkuna on sängyn vieressä ja yltää lattiaan asti, eikä meillä ollut heti verhot paikoillaan. Tuntui siltä kuin olisi nukkunut näyteikkunassa. Niinpä verhot asennettiin ekana makkareihin – lapsetkin nukkuivat heti pidempään. Tänään asensimme ne myös muihin ikkunoihin.

Mankku asentaa rullaverhoja olohuoneeseen

Minusta nuo rullaverhot ovat kauniin yksinkertaiset. Olen oikein tyytyväinen valintaan. Osassa verhoista on vain liian lyhyt ja ohut ketju, joka pyörii tyhjää, joten ne täytyy vielä vaihtaa. Niissä verhoissa, joissa on paksu ketju, toimii mekanismi moitteettomasti. Makkarin rullaverhot ovat pimentävät, muut eivät. Mainittakoon vielä, että hankimme verhot paikallisesta pienestä verholiikkeestä Källströmiltä, joka on toiminut tällä paikkakunnalla monta kymmentä vuotta. On mukava tukea pieniä paikallisia yrityksiä.

Nyt vajaa viikon asumisen jälkeen olemme todella tajunneet, kuinka valoisa tämä asunto on. Täällä on aivan mielettömän kirkasta! Siinä mielessäkin on hyvä saada verhot heti ikkunaan, sillä aurinko lämmittää kovasti asuntoa. Poikamme keksi kivan leikin uusien verhojen myötä ilta-auringon paisteessa:

Pojan varjoleikit

Vielä on tavaroita laatikoissa ja juuri nyt odotamme Ikean kuljetusta, jossa pitäisi tulla pari lipastoa ja lasten vaatekaapit. Kuljetuksen piti saapua klo 17-21 välillä, eikä vielä ole näkynyt…

Huonekalut on vain aseteltu paikoilleen, varsinainen sisustaminen voi alkaa kunhan saamme muuttokaaoksen hallintaan. Malttakaahan vielä hetki… 😉

EDIT: Täytyy vielä palata kiittämään teitä aivan ihastuttavista kommenteistanne ja siitä tuesta, jonka olette meille virtuaalisesti antaneet. Kiitos oikein paljon! Lupaamme järjestää teille jotain kivaa blogin välityksellä, kunhan muuttohässäkkä hellittää!

Kommentit (10)

 1. Elli

  >Uusi kotinne on todella tyylikäs! Kauniin yksinkertaisia, mutta mietittyjä ratkaisuja 🙂 Onnea kotiin!

 2. Anonymous

  >Kaunis koti teillä. Minkä firman nuo rullaverhot ovat? Meillä on hakusessa yksinkertaiset ja tyylikkäät rullaverhot, ja nuo vaikuttaisivat juuri oikeilta. Ja onnea vielä uuteen kotiin.

 3. Priska

  >Hyvältä näyttää, sekä rullikset että koko koti. Onnea uuteen taloon, tulette varmasti viihtymän erinomaisesti!

 4. Koti Rakentuu

  >Hienot varjoleikit! :)Onko teidän rullaverhossa sellainen pinta ulkopuolella, että se heijastaa kuumimmat säteet takaisin ulos, niinkuin metallisälekaihtimissakin? Meillä on etsinnässä sellaiset… tai itse asiassa en ole vielä joutanut aloittaa etsimistä;)

 5. suvi m

  >RUMBO: Olen aivan ihastunut noihin rulliksiin! Emme muita verhoja tarvitsekaan… :)Malia: No, kohta te olette täällä! :)Anonyymi: Aion kyllä jatkaa bloggaamista, sillä tämä on niin kiva harrastus. :)En minäkään kadu isoja ikkunoita, ne ovat aivan ihanat ja kotiin tulvii valoa! Kunhan saadaan pihaakin laitettua, ei tiellekään näy enää niin selvästi.Taija: Olen samaa mieltä! ;)anne: Kiva kuulla jos siltä näyttää. :)Elli: Kiitos! 🙂 Vielä kun saataisiin kaikki tavarat paikoilleen…Anonyymi: Rullaverhot on hankittu paikallisesta kaihdinliikkeestä. Solnix-merkkiset ovat. Suosittelen! :)Priska: Kiitos. Kyllä täällä viihtyy! :)Koti Rakentuu: Meillä on ihan "tavalliset" rullikset. Eli ei ole sitä heijastusmekanismia. Sellainen olisi varmasti kätevä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *