Blogit
Valkoinen Harmaja

Venetsialaistunnelmia

Eilen vietimme Venetsialaisia kotosalla. Laitoimme ulkotulia ja lyhtyjä pihan ja terassien edustoille. Kummasti tuntui taas kaikki sesonkitavarat olevan hukassa, kuten kirkkaat pallovalot, Konstmiden ulkoledkynttilät ja pyöreän ulkovalaisimen johto ja kaukosäädin. Miten sitä aina keväällä laittaakin ne niin hyvään jemmaan, ettei niitä sitten yhtäkkiä myöhemmin löydäkään. No mutta ihan kiva tunnelma syntyi näinkin.

venetsialaistulet

ulkotulet

lyhdyt

ulkotulet_etupiha

valot

khh_ovi

lyhyt_tulet

Nyt on kai virallisesti syksy. Minua se ei masenna yhtään, sillä pidän syksystä. Ihanaa alkaa taas poltella kynttilöitä ja pukeutua lämpimästi ja monipuolisemmin. Lisäksi nyt syksyllä on tiedossa monta kivaa juttua, joista tulette kuulemaan myös täällä blogin puolella. Ehkä ne kivat jutut ovat juuri niitä, joista olen nyt saanut niin paljon energiaa.

Translation: We celebrated the end of summer yesterday. We call this weekend ”Venetsialaiset” here in the region where I live in Finland.

Kommentit (19)

 1. M

  Onpa kaunista!!

  • suvi m

   Oli kyllä tunnelmallista, kun pihapiireissä oli kaikilla ulkotulia. 🙂

 2. Kaisa

  Oi. Kaunista tunnelmaa! Upea koko sisäänkäynti teille.

  • suvi m

   Kiitos, mukava kuulla! 🙂

 3. Hammi

  Ihanaa tunnelmaa!

  • suvi m

   Pimeät elokuiset illat ovat ihania. 🙂

 4. Anu

  Voi miten kaunista ja ihania tuollaiset teemajuhlat! Venetsialaisten perinne taitaa pikku hiljaa alkaa levitä muuallekin kuin ihan saaristoon ja sinne teidän suunnalle. Täytyykin pitää juhla mielessä ja pitää ensi kesän lopussa omalta osalta huolta perinteen leviämisestä tänne meidänkin suunnalle. Kiitos inspiroivasta blogista!

  • suvi m

   Venetsialaiset on niin tunnelmallinen juhla. Täällä on tosi kaunista, kun ajaa merenrantateitä ja kaikilla mökeillä loistaa ulkotulet.

   Kiva, että olet löytänyt tänne blogiin! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *