Blogit
Valkoinen Harmaja

Vappukattaus

Hei taas! Innostuin kattamaan vappulounaan vähän fiinimmin, joten palataan vielä hetkeksi vapputunnelmiin…

vappukattaus_ylhaalta

vappukattaus

Pulled pork maistui oikein hyvältä salaatin ja tortillalettujen kanssa. Naureskelin, että tässähän yhdistyy monen maan keittiö: oli vähän kreikkalaisia, meksikolaisia ja amerikkalaisia vaikutteita. Hyvää oli!

Kattaus koostui Iittalan ja Arabian klassikkotuotteista. Näyttävimmän ilmeen loi Finlaysonin Veranta-pöytäliina*. Yhdistin värikkään pöytäliinan kanssa Alvan Aallon suunnittelemat graafiset Siena-servetit: aika jännä yhdistelmä minusta. Pöytäliinasta tulikin mieleeni, että Finlayson-arvontani päättyi eilen ja kävin nyt arpomassa onnellisen Coronna-tuotepaketin voittajan random.orgin avulla. Voittajaksi valikoitui tällä kertaa numero 20, eli MPK kommentilla:

”Keittiön verhot vaihtuivat pirteämmän värisiksi, samoin sohvan koristetyynyt. Kukat saivat multaa ja osa pääsi uusiin ruukkuihin.”

Oikein paljon onnea sinulle ja iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Aika samalla tavalla minäkin päivitän kodin kevätilmeen: eli keväisillä tekstiileillä, ikkunoiden pesulla ja tuoreilla kukkasilla.

Nyt vielä nauttimaan vappupäivästä! Kokoamme trampoliinia kasaan taas… (alla muuten toinen tänään julkaistu vappu-postaus)

*pöytäliina saatu Finlaysonilta blogiyhteistyön myötä

Kommentit (2)

 1. Päivi Peltotien päästä

  Onpas kiva kattaus, tulee heti iloiselle mielelle! Eka kuva on hauska – ootkin kiivennyt korkealle ottamaan kuvan 😀 Mun pitäis kans rohkaistua pöytäliinojen käytössä. Siellä ne vaan kaappien kätköissä majailee, enkä taida enää edes muistaa millaisia liinoja meillä on ; )

  • suvi m

   Kiva kuulla! 🙂 En minäkään usein käytä pöytäliinoja, mutta tulipahan taas huomattua, että pelkästään liinalla muuttuu kattaus heti paljon juhlallisemmaksi. 🙂
   TrippTrappin päällä keikkuroin ja kurotin kameraa lampun päälle. Oli sekin näky! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *