Blogit
Valkoinen Harmaja

Vanha tuttu

Olohuoneemme muutosprosessi jatkuu edelleen. Huoneen nurkkaukseen on saapunut ”uusi asukas”, tai oikeastaan jo vanha tuttu. Teimme nimittäin vanhempieni kanssa pienen vaihtokaupan: he saivat takaisin Artekin nojatuolinsa ja minä sain tilalle heidän vanhan laiskanlinnansa ja rahin. Laiskanlinna oli jo menossa myyntiin, mutta kun huomasin ettei kivoja (ja edullisia) nojatuoli-rahiyhdistelmiä ole kovin helppo löytää, keksin että pelastan tuon kompleksin meille. Oikeasti paljon mielummin pidän tämän vanhan tuolin ja verhoilutan sen uudestaan kuin ostan esim. Ikeasta uuden nojatuoli-rahiyhdistelmän.

Nojatuoli on ollut perheessämme muistaakseni teini-iästäni saakka ja siinä on äärimmäisen mukava istua. Eikä se ole vuosien saatossa mennyt miksikään rakenteensa puolesta, eli se on todella tukevaa ja laadukasta tekoa. Se on alkuperäiseltä väritykseltään murretun valkoinen, mutta siihen on muutamia vuosia sitten tehty kuvassa näkyvä ruudullinen huppupäällinen. Nyt suunnittelen tuoliin ja rahiin uutta päällistä, joka sopisi meidän moderniin kotiimme. Vahvana vaihtoehtona on tuo kuvassa näkyvän tyynyn kangas, eli Svenskt Tennin Hawaii-kuosi. Villi valinta, vai mitä?! 😉 Tykkäisin kovasti! Yksivärinen kangas olisi niin tylsä valinta…

Kommentit (11)

 1. Birgitta

  Hei kysyisin sinulta et miten toimit kun laitat erinnäisiä kuvia nettiin esim kodissa olevista tuotteista ,tavaroista ja ostamistasi tuotteista valukuvia tänne blogiisi. Tarviiko niistä kysyy lupa esim jos oon ostanu tuollin ja ottanu kuvan ite vaik siit tuolista ni täytyykö mun tuolin tekijältä tai valmistajalta viellä kysyy lupa kuvan laittamiseen blogini sivuille vai miten kuuluu toimia? onko tietoo ku mä oon alottanu vasta mun blogini.

  • suvi m

   Ei tarvitse kysyä valmistajan lupaa. Kyllä jokainen saa omasta kodista ja hankinnoistaan kirjoittaa ihan vapaasti ja laittaa sellaisia kuvia kuin itse haluaa (omia ottamiaan). Lainakuvista saa olla vähän varuillaan – ainakin lähde kannattaa mainita. Nykyään moni valmistaja jakaa sivuillaan ihan tuotekuviaan, jotta ihmiset voivat käydä niitä lataamassa. Esim. HAY.

 2. Birgitta

  Kiitos tiedosta. Oon alottanu ite vasta vähän aikaa sitten blokin pitämisen ,joten on kiva saada kokeneemmalta konkarilta neuvoja.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *