Blogit
Valkoinen Harmaja

Valaisin

Olen valaisinfriikki. Olen sen jo varmaan teille kertonutkin. Minulle valaisimet ovat sisustuksessa vähän sama asia kuin pukeutumisessa laukut. Pukeutumisessa olen siis laukkufriikki. Sisustushaasteen seuraavana aiheena oli valaisin, ja minulla oli vähän vaikeuksia valita, mistä valaisimesta kirjoittaisin. Päätin valita makuuhuoneemme kattovalaisimen, sillä se näkyy harvemmin kuvissa.

Kyseessä on Le Klintin 172 (luulisin, että koko on ”medium”, mutta en ole varma). Tämä valaisin on matkannut kodeissamme toisesta opiskelija-asunnosta saakka. Eli valaisin taitaa olla nyt reilu 10 vuotta vanha. Ja yhä pidän siitä niin kovasti! Opiskelija-asunnossa se oli sijoitettu olohuoneeseen, muissa kodeissa sen jälkeen se on majaillut aina makuuhuoneessa.

Siskoni neuvo minulle ensimmäistä opiskelija-asuntoa sisustaessa oli, että ”valaisimiin kannattaa satsata mikäli vain mahdollista”. Laadukkaat ja ajattomat valaisimet viimeistelevät sisustuksen ja saavat pienellä budjetillakin toteutetun sisustuksen näyttämään paremmalta. Pikkuhiljaa, ajan myötä valaisinkokoelmaa voi kasvattaa ja kauniista valaisimistahan on aina mukava haaveilla.

Oletko sinä hurahtanut johonkin tiettyyn sisustukselliseen juttuun?


Translation: I’m taking part in a post series, where I post about a specific subject listed here (in Finnish). Now it was time to write about a lamp and I chose to write about the lamp in our bedroom. It’s Le Klint’s 172 (I’m not sure about the size, but I think it’s ”medium”). We’ve had it for about ten years now and I still love it! I’m very much into design lamps and I think that lamps finish off the decoration of a room, similar to how bags finish off an outfit (I’m also ”a designer bag freak”). Do you have a special area in interior design which you are passionate about? Are there any foreign readers out there? Do I need to translate these…?

Kommentit (23)

 1. karkki

  Olen itsekin valaisinintoilija. Tyttären huoneen katossa on tuo samainen 172, pienintä kokoa. Minusta se on juuri makuuhuoneen/lastenhuoneen valaisin. Pehmeä.

  Intoilun vastapainona sitten inhoankin yli kaiken verho- ja matto-ostoksia. Ne on vaikeita, ja tuntuu että mikään ei ole koskaan hyvä. Tasapainoilua…

  • suvi m

   Mukavaa, että samanhenkistä väkeä löytyy. 🙂

   Minkähän sisustushankinnan tekemistä minä inhoaisin…? Hmm… Ei tule mieleen! 😀

 2. blog valaisin | kodin-valaistus.com

  […] Valaisin – Meillä Kotona -blogitTäällä myös yksi valaisin hullu. Ne jää perintönä lapsille, paljon muuta ei jääkään, heh. Pukeutumisessa on kenkäfriikki. Mustia juhla-avokkaita ON liikaa.Katso lisää sivuilla www […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *