Blogit
Valkoinen Harmaja

Vähän maalia pintaan…

Sisustushaaste (lue täältä mistä on kyse) on jäänyt minulta viime aikoina vähän retuperälle. Tykkään mielummin kirjoitella blogia fiilispohjalta, joten ennalta ”määrätyt” aiheet alkoivat jossain vaiheessa vähän tökkiä. Nyt tuntuu siltä, että niistä on taas kiva kirjoitella. Niinpä päätin seuraavaksi kirjoittaa aiheesta tuunaus. Tämä taitaakin olla viimeisin DIY-juttu, jonka olemme toteuttaneet.

Lopputuloksen saatattekin tunnistaa jo aiemmasta postauksesta. Kyseessä on siis Ikean Godmorgon-sarjan seinäkaappi, joka oli alunperin tarkoitus laittaa meidän aikuisten kylppäriin, seinä-wc:n yläpuolelle. Se näytti siellä kuitenkin liian massiiviselta, joten kaappi päätyi työhuoneen nurkkaan lojumaan useammaksi kuukaudeksi. Lopulta keksin, että voisimme maalata sen ja tehdä siitä baarikaapin saunatupaan. Siitäkös ideasta isäntä innostui! Ei mennyt aikaakaan, kun kaappi oli maalattu liitutaulumaalilla ja kiinnitetty saunatuvan seinään. Hyvä, että tällekin löytyi paikkansa!

Sisustushaasteesta on nyt käsitelty seuraavat aiheet:

Kukista ja kasveista olen kirjoitellut viime aikoina aikalailla, joten tavallaan sekin aihe on jo käsitelty. Luulen, että toteutan näitä jäljellä olevia aiheita satunnaisessa järjestyksessä. Uusi kuvakulma -aihe kiinnostaa tällä hetkellä eniten, mutta vaatii vielä ajatustyötä ennen toteutusta.

Saunatuvan kuva kollaasissa: Anu Sundell

Kommentit (14)

  1. Paula

    Hienoa, etta ihmiset tuunaavat (vanhoja) tavaroitaan. Itsekin maalasin hiljattain yhden konsolipoydan ja siita tuli tosi hyva ja aivan erihenkinen vanhaan verrattuna. 🙂

    • suvi m

      Se on minustakin hieno juttu. Ei saa heittää tavaroita liian herkästi pois. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *