Blogit
Valkoinen Harmaja

Vaatekaapin ihanat uutuudet

Kiitos kaikista edellisen postauksen kommenteista ja vinkeistä stressin selättämiseen! Nyt on jo parempi fiilis. Siksipä tuntuu luontevalta kirjoittaa taas vähän kevyempiä juttuja. Olen silloin tällöin saanut toiveita, että kirjoittelisin välillä pukeutumisesta ja päivän asuistani. Osa teistä tietääkin, että ennen tätä blogia pidin lifestyle-aiheista blogia, jonka yhtenä osana olivat päivän asut. Se ei kuitenkaan ole ihan minun juttuni, mutta välillä on kiva vaihtelun vuoksi kirjoitella ohimennen myös vaatteista ja asusteista.

IMG_1429

IMG_1414

IMG_1406_2

nilkkurit_college

nilkkurit_college_vino

En nykyisin ostele kovin usein vaatteita. Keskitän yleensä ostokseni alennusmyynteihin ja ostan silloin useamman vaatteen kerralla. Tänä syksynä löysin Outnetista kuvassa näkyvän By Malene Birgerin collegepaidan kivan alennettuun hintaan. On tosi mukavaa, että collegepaidat ovat muodissa, sillä ne ovat niin mukavia päällä ja pidän eniten juuri rennosta pukeutumistyylistä.

H&M:stä löysin puolestaan kauniit vaaleat nilkkurit. Ne ovat aitoa nahkaa ja olivat siinä mielessä melko edulliset. Sieltä tuli lisäksi tilattua pari paitaa sekä täydennystä lasten vaatekaappeihin.

Pitkästä aikaa haaveilen myös uuden laukun hankkimisesta, mutta luulenpa että se jää vielä haaveiluasteelle…

Translation: Now and then I like to write about my wardrobe and sale finds regarding clothing. These are the latest additions to my closet: a sweatshirt by By Malene Birger from Outnet and ancle boots from H&M. Love them!

Kommentit (12)

  1. laura

    hei, pakko kysyä tuosta parketistanne; kuinka leveää on ja mistä hommattua? onko viisteet keränneet pölyä? haaveissa on novafloorin tammi stonewashed ja jos nipistäisi leveydestä, säästäisi budjetissa kivasti… hyvältä näyttää teidän lattia!! tsemppiä uupumuksen selättämiseen täältäkin, ei saa vaatia itseltään liikaa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *