Blogit
Valkoinen Harmaja

Väännetään rautalangasta

1. HAY Tray Table / 2. Normann Copenhagen ”Hang on” / 3. Normann Copenhagen ”Heima” / 4. Harry Bertoia ”Diamond Chair” / 5. Ferm Living ”Wire Basket” / 6. HAY ”Hee Bar Stool”

Tällaiset vähän rautalangasta väännetyn näköiset muodot huonekaluissa ja esineissä ovat viime vuosina olleet hyvin pinnalla sisustuksessa. Bertoian Diamond Chair (4) on kieltämättä designklassikko (josta minäkin unelmoin), mutta samaa väännetyn raudan ideaa on sovellettu myös uusimmissa, viime vuosina suunnitelluissa tuotteissa. Uusin ”väännös” taitaa olla Ferm Livingin kori (5), jota voi toisinpäin käännettynä käyttää myös istuimena. Tykkään, tykkään, tykkään.

images: from the manufacturer’s web pages

Kommentit (12)

 1. Torkkuja

  Täällä myös eräs tuosta Diamond Chair tuolista haaveileva. Sen johdosta kiinnostuin noista Hee tuoleista. Ja onpa mukavan näköinen tuo “Wire Basket”. Saattais toimia hyvin eteisessä jakkarana tarvittaessa. Vois vaan heittää nurinpäin ja istahtaa siihen tarvittaessa esim. lapsosia pukiessa. =) Kyllähän nuo muutkin kiinnostaa. Tuo kynttelikkökin taisi ollakkin juuri FinnishDesing shopissa alessa… Tykkään =)

  • suvi m

   Haaveilen, että löytäisin jostain vanhan Bertoian edulliseen hintaan. Mutta taitaa olla liian optimistista; ehkä sen arvo tunnetaan jo niin hyvin.
   Wire basket sopisi kyllä kätevästi eteiseen. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *