Blogit
Valkoinen Harmaja

Uusi tauluasetelma

Siivouspäivä siirtyikin sitten sunnuntaille. Ruokailutilan jouluvalaistus riisuttiin pois ja tilalle sommittelin uuden tauluasetelman. Halusin tällä kertaa melko väljän ja pelkistetyn asetelman, joten tauluja on vain viisi. Ne on ripustettu melko matalalle, jotta mikään taulu ei jää valaisimen taakse. Ajattelin, että tätä asetelmaa on helppo laajentaa ajan myötä ylös-, alas- tai sivullepäin.

Ja nyt jatkamaan. Lastenhuoneissa riittää vielä urakkaa…

Translation: Today I removed the Christmas lights from our dining room and designed a new composition of my father’s paintings on the wall. This composition is quite simple (only five paintings). It is easy to add new paintings to it when I feel like it.

Kommentit (18)

 1. Kerttu

  Kaunis aselma, samaan aikaan näyttävä ja kevyen ilmava. Oletko kevystänyt taulut kehystämössä vai ostokehyksin? Kauniita ovat joka tapauksessa!

  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  Kerttu / Modernisti Kodikas

  • suvi m

   Meidän isi on nämä kehystänyt. Ja tietysti myös maalannut. 🙂

 2. Nanna

  Hei,

  ihanan raikas yhdistelmä. Minkä merkkinen lamppusi on ja mistä olet sen ostanut?

  • suvi m

   Lamppu on Kartellin F/LY. Olen ostanut sen Sisustuksen Koodista.

 3. Sanna / StuDecor

  Ihailen suuresti sisustamistasi ja silmä lepää kauniissa asetelmissasi.

  • suvi m

   Voi kiitos. Mukava kuulla. 🙂

 4. Paula

  Hei!
  MEillä on hakusessa ruokapöytä. Onko teidän pöytä Ikeasta hankittu. Siellä on ainakin vastaavanlaisia. Onko pöytä tukeva ja muuten ollut hyvä. Kiitos jos viitsit vastata.

  • suvi m

   Jep, pöytä on Ikean Norden. Ollaan oltu siihen tosi tyytyväisiä. Edullinen pöytä ja kuitenkin täyspuuta. Tosi tukeva ja pintaa on helppo pyyhkiä. Suosittelen! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *