Blogit
Valkoinen Harmaja

Uuden kodin sisustuskuvia

Meillä on kylässä mieluisia vieraita Turusta. Siskoni auttoi minua kodin järjestelyssä ja somistuksessa. Vielä täällä on keskeneräistä, mutta tässä muutamia sisustuskuvia Valkoisesta Harmajasta – vihdoin.

Olohuone
Ruokailutila
Makuuhuone
Äiti toi minulle mummoni virkkaaman peiton. Halusin laittaa sen makkariin tuomaan kontrastia moderniin sisustukseen.

Kommentit (30)

 1. suvi m

  >Anonyymi: Mies hommiin vaan! ;DMukavaa kevättä sinnekin!I: Olemme hankkineet Eamesin keinutuolin Turun Artekista. Niitä saa liikkeistä, joissa on Vitran edustus, eli uskoisin että saa myös Vepsäläiseltä (en ole 100% varma). En tiedä tuolin tarkkoja mittoja, mutta ne löytyvät varmaan netistä. Tuoli on malliltaan ja toiminnallisuudeltaan kyllä sellainen, että se vaatii tilaa ympärilleen, muuten se ei näytä kivalta eikä kiikkuminenkaan onnistu hyvin.Keep Calm and Carry On -taulu on tilattu netistä:http://www.keepcalmandcarryon.com/En usko, että niitä saa Suomesta mistään kaupasta.

 2. Anonymous

  >Ok, kiitos kovasti vastauksesta! :)-I-

 3. Anonymous

  >Heipsan vielä :)Olisin vielä kysynyt, onko tuo teidän Keep calm and carry on -juliste kokoa 42*59,5? Minkä kokoinen/mistä hankittu kehys sulla siinä on? Kiitos taas!-I-

 4. suvi m

  >I: Voi enhän minä muista enää tuollaisia yksityiskohtia! 😉 Pitää mitata….no niin, mitattu ja juu, kyllä koko on tuo 42 x 59,5. Kehys on n. 53,5 x 74.

 5. Anonymous

  >Ok, kiitos taas 🙂 -I-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *