Blogit
Valkoinen Harmaja

UKK TOP 5

Yksi bloggaamisen parhaita puolia on ehdottomasti vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Teidän kanssa on mukava vaihtaa ajatuksia ja olen iloinen jos voin olla jollekin avuksi. Saan usein sähköpostiini ja kommenttilootaan tiettyjä kysymyksiä, joten päätin koota usein kysytyistä kysymyksistä TOP 5 -listauksen vastauksineen.

Keittiön ruokapöytä & tuolit

Ruokapöydästämme kysellään usein. Se on hankittu Ikeasta n. neljä vuotta sitten, mallin nimi on Norden ja olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä. Pöytä oli tosi edullinen ja on osoittautunut monikäyttöiseksi jatkopalansa ansiosta. Pöytä on täyspuuta (koivua).

Ruokapöydän tuolit ovat Arne Jacobsenin suunnittelemat ”seiskat” ja olen asetellut niitä kolme vierekkäin yllä olevaan kuvaan havainnollistamaan kuinka kolme tuolia mahtuu vierekkäin. Yleensähän meillä on kaksi tuolia molemmin puolin ja lasten Tripp Trappit pöydän toisessa päässä.

Tolomeo-pöytävalaisin

Minulta kysytään melko usein myös makuuhuoneessamme sijaitsevan Artemide Tolomeo-valaisimen mallia. Pöytämallisia Tolomeoitahan on useita ja itsekin menen niiden kanssa välillä sekaisin. Mutta selvitetään nyt, että meidän malli on se ”perus Tolomeo”, ei Micro eikä Mini.

Keittiössä meillä on seinämallinen Tolomeo Faretto. Haaveena olisi vielä joskus hankkia olohuoneeseen Tolomeo Mega -jalkalamppu.

Tietokoneen näytönsäästäjä

Työhuoneessa sijaitsevan iMacin pelkistetystä näytönsäästäjästä on kyselty viime aikoina. Sen saa napattua täältä ja se on mahdollista asentaa myös PC:lle.

Eames RAR-keinutuoli

Eamesin keinutuolin olen ostanut viitisen vuotta sitten Turun Artekista. Eamesin tuoleja myyvät Suomessa liikkeet, joissa on Vitran edustus (ellei liikkessä ole esillä, niin uskoisin, että tilaamalla ainakin saa). Myös useista verkkokaupoista voi kyseisen tuolin löytää, mutta kannattaa olla tarkkana ettei osta vahingossa feikkiä.

Keittiön seinähylly

Keittiössä olevasta seinäkaapistammekin olen saanut tiedusteluja ja se on siis hankittu keittiön yhteydessä Topi-keittiöltä. Eli on samaa sarjaa keittiömme kanssa (malli: Kosketus).

On mukava, että lähetätte minulle sähköposteja niin ahkerasti ja toki saa kysyä aina jos joku asia mietityttää.

Kommentit (12)

  1. suvi m

    >Katja: Mukava kuulla! 🙂 Mekin olemme olleet tosi tyytyväisiä tuohon Ikean pöytään. Ihan superhyvä ja edullinen! Mustat ja valkoiset seiskat kuulostavat hyvältä. 🙂

  2. Pauliina Autio

    Hei, olemme harkinneet myös ikean NORDEN-pöytää. Onko tuo teidän pöytä juuri se 241cm pitkä ilman jatkopalaa? Viitsisitkö mitenkään mitata paljonko pitkän sivun jalkojen sisämitat on, tätä tietoa kun nettisivuilla ei ollut? Menisin muuten itse liikkeeseen mittaamaan, mutta pöytiä on ainoastaan Kuopion liikkeessä ja asumme Tampereella. Kiitos jo etukäteen! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *