Blogit
Valkoinen Harmaja

Työvaihe 1/4 valmis

Nyt raksa alkaa olla siinä kunnossa, että odottelemme vain talopaketin saapumista. Rakennusten sisätäytöt on tehty ja tiivistetty. Tänä aamuna täytettiin pihaa. Seuraavaksi Magnus aikoo rapata ja pinnoittaa kivijalan.

Saunarakennus
Tähän tulee terassi ja takapiha
Talon sisätäyttö
Isännän eväät (kahvia ja tuoreita munkkeja)
Magnuksen sedän kuorma-auto on nähnyt monta työmaata

Meillä molemmilla on nyt lomaa (minulla vain yksi viikko, isännällä kokonaista neljä viikkoa), ja tällä viikolla ajattelimme käydä katsomassa laattoja ja keittiöitä tarkemmin. Eli sisustusaiheisia postauksia on luvassa ennen talopaketin saapumista.

Kommentit (8)

  1. suvi m

    >Jenni: oi, kiva kuulla, että tämä blogi sai teidät harkitsemaan Harmajaa! 🙂 Kiitos kivasta kommentista sinulle. :)Kaikki Kannustalo-mallit ovat minusta ihania, moderni Harmaja on vain eniten meidän tyylinen. Jos voittaisin lotossa, voisin kuvitella rakentavani juuri Rauhalan tai Vihervaaran kesähuvilaksi. ;D

  2. Jenni

    >Vihervaara on myös yksi suosikeista, erityisesti se muutaman vuoden takainen messuvoittaja. Onpa tässä tosiaan harkitsemista, mutta Kannustalo se sitten aikanaan tulee ehdottomasti olemaan, se on varmaa. =)ps. Linkkasin blogisi omassani, koska tämä tosiaan on vain niin kiva. Toivottavasti et pahastu.

  3. suvi m

    >Jenni: en pahastu ollenkaan – kiitos linkityksestä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *