Blogit
Valkoinen Harmaja

Työhuoneessa

Vihdoin olisi luvassa työhuonepostaus. Ei tuo huone vieläkään ihan valmiiksi ole sisustettu, mutta on se pidemmällä kuin viimeksi, kun kirjoitin kirjahyllystä ja työpöydästä. Paljon on vielä lattialla kaikenlaista rompetta, mutta tältä siellä nyt näyttää:

Työpöydästä on tullut jo muutamia kyselyitäkin ja kerrataan vielä, että se koostuu Hayn pukkijaloista ja päällystetystä vanerilevystä. Vanerilevy on toiselta puolelta valkoinen ja toiselta puolelta hieman röpelöistä tummaa muovia.

En tiedä onko tuolle pöytälevylle jokin oikea nimikin, mutta vanerifirmassa sanoivat, että tuota käytetään yleensä rekkojen sisällä olevassa lattiassa, jonka pitää kestää rahdin paino. Pitäisi olla kestävää ja halapaakin oli. 😉 Meidän piti ostaa kokonainen levy, joka maksoi 60 € ja siitä leikattiin sopivan kokoinen pala meille. Meille jäi sitten vielä jämälevyä, jolle pitäisi myös kehitellä jotain käyttöä. Eipä tuo pöytälevy näytä kovinkaan paljon poikkeavan Hayn omasta.

Kirjahyllynä on tosiaan Elfa-hyllykköä niin kuin aiemmin kirjoittelinkin ja työtuoli on Kartellin Spoon Chair. Matto on hankittu Hemtexistä, mutta uskon, että hankimme jossain vaiheessa uuden isomman maton työhuoneeseen. Tuo matto on liian pieni ja kun pesin sen (ihan ohjeen mukaan), valkoiset raidat harmaantuivat hiukkasen. Kuvien ulkopuolella on vielä tosiaan sitä roinaa sekä Ikean pieni Helmer-lipasto.

Valaistuksen hoitaa siskolta vuonna viis saatu pöytälamppu, Hayn valkoinen neontuubi sekä katossa Lokki-valaisin. Huone on maalattu Tikkurilan Kätkö-sävyllä, joka minusta muistuttaa enemmän munakoison sävyä kuin Tikkurilan Munakoiso-maali. Sävy tulee hyvin esiin tuon neontuubin ansiosta; usein seinät näyttävät vain mustalta, kun pikaisesti vilkaisee. Huoneeseen tulvii myös runsaasti luonnonvaloa suuresta ikkunasta, joka on samanlainen kuin meidän olkkarissa olevat ikkunat.

Ajattelin vielä koota tuohon seinälle lisää erilaisia kortteja ja kuvia kollaasin omaisesti noiden Therese Sennerholtin printtitöiden lisäksi…

Kommentit (28)

  1. Anonymous

    >moikkaolen vihdoin ostamassa itselleni lokki-valaisinta ja haluaisinkin udella, minkä levyinen teidän lokki on kun niitä on niin montaa kokoa? kaupassa kaikki näyttää aina niin paljon pienmmältä, mutta kun tuo kotiin, niin saattaakin olla ihan väärin arvioitu (:kiitos ja ihanaa viikonloppua-riikka

  2. suvi m

    >riikka: Voi, olemme saaneet Lokin anopilta, joka pelasti sen työpaikkansa varastosta (siellä säilytettiin monia vanhoja lokkeja ihan pokkana vaan). En siis tiedä sen kokoa. Ei tuo ainakaan se suurin ole. Voisin tietenkin mittailla tässä joku päivä, kun on ylimääräistä aikaa… 🙂 Palataan siis ja mukavaa viikonloppua sinnekin!

  3. Piia

    Hei, minulla olisi kysymys liittyen noihin loop-jalkoihin. Suunnittelem meille vain 60×120 cm pöytää, mutta mietin että onkohan liian pieni noille jaloille. FDS sivuilla leveydeksi ilmoitetaan 65 cm, mutta onko mikä leveys? Kiitos paljon!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *