Blogit
Valkoinen Harmaja

Työhuoneen säilytys kuntoon

Kerroinkin jo aiemmin, että uusimmassa Divaanissa (maaliskuun nro) alkoi uusi juttusarja ”Bloggarin projekti”, jossa bloggarit toteuttavat pieniä muutoskohteita. Minun vuoroni oli olla ensimmäinen ja esittelen lehdessä työhuoneemme muutoksen.

study1

Maaliskuun Divaanista näet millainen kaaos työhuoneessa ennen vallitsi. Lehdessä julkaistu ”ennen”-kuva ei todellakaan ole mitenkään lavastettu. 😉 Työhuoneeseen oli kertynyt paljon erilaisia tyhjiä pakkauksia, sisustustyynyjä ja vaikka mitä muuta romua. Ovi oli aina helppo sulkea ja unohtaa sotku hetkeksi. Mutta koska meille jäi jonkin verran ylimääräisiä levyjä ja kaapinovia raksa-ajalta (ovet olivat aluksi väärän kokoisia), päätin että ne on hyödynnettävä. Niinpä Mankku nikkaroi keittiökaappien rungoista uudet kaapit työhuoneen Elfa-hyllykön alle. Kaapinovet ovat samaa sarjaa olohuoneemme kirjahyllykön ovien kanssa.

study2

tyopoyta

details1

Kaappien päälle ostimme päällystetyn vanerilevyn ja näin siihen syntyi kätevä taso. Tasolle on hyvä asetella kaikkea pientä tarpeellista, mikä olisi työpöydällä vain edessä. Seinälle teippasin pari Therese Sennerholtin korttia sekä HAY:n printtitaulun (saatu lahjaksi blogin kautta).

Työhuone kaipaisi vielä mm. uutta valaisinta ja pieniä säilyttimiä. Millaisia – senkin voit kurkata maaliskuun Divaani-numerosta.

Tässäkin muutoksessa tärkein juttu oli se kaikkien aikojen paras sisustusvinkki: siivoa ja karsi ylimääräinen pois.

P.S. Palaan pian vastailemaan kommentteihinne ja taggaamaan uudestaan alkupään blogipostaukset. Minulla oli vähän sähellystä tagien ja kategorioiden kanssa, joten alkupään blogikirjoituksista puuttuu nyt tagit.

Translation: Our study used to be quite cluttered. Stuff had just started to gather on the shelves of the bookcase and on the floor. When I was asked to write a small before-and-after-story for Finnish interior design magazine ”Divaani”, I decided that our study would be the perfect subject. We had some leftover cabinet doors, so I thought they could be used for a new cabinet for the study. My husband made the cabinet frames from kitchen cupboard frames. These are the after pictures. In the magazine, you can see the before picture and pictures of some of the products that I’d still like to buy for the room. The main point of the story is that the best decoration advice is simply to clean up and declutter.

Kommentit (24)

 1. Lellu

  Tosi ihana huone! Tuo matto! Mistä löysit?

 2. Laura

  Kiva muutos, meidän työhuone kaipaisi samankaltaista muutosta, tosin meillä alkutilanne vielä astetta pahempi kaaos 🙂 Jos saa toivoa, niin pyytäisin kattavampaa kuvapostausta tuosta hyllyköstä. Itsallä haaveissa String, mutta kustannussyistä hankinta on pitkissä kantimissa ja jotain tarttis tehdä nopeasti. Mies ei lämmennyt Elfa-ajatukselle, mutta hänet vois saada muuttamaan mielensä kuvien avulla !

 3. Satu

  Heips,

  minkä mittanen teidän työpöytä on? suunnittelin meille pöytää samoilla jaloilla, ja mietein että jääkö liian ahtaaksi. sitten bongasin divaanista tän sun kuvan ja arvelin ettei teilläkään toi kauheen pitkä taida olla. 🙂

  -satu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *