Blogit
Valkoinen Harmaja

Tykkään: Iittala ”Aitio”

Muistatteko, kun kerroin etsiväni pientä hyllyä keittiöön (”Pieni hylly keittiöön” -postauksessa)? Silloin ihan täydellistä hyllyä ei tuntunut löytyvän, sillä hyllyn pitäisi olla niin kapea eikä se saisi olla kovin syvä. Mutta nyt taisin löytää täydellisen vaihtoehdon: Iittalan ”Aitio” uutuushyllyn!

iittala_aitio

iittala_syksy14_2

iittala_syksy14_1

Iittalan sisustusuutuudet tulevat kauppoihin syksyllä, enkä vielä löytänyt netistä kovin paljon tietoa näistä uutuuksista. Sen verran kylläkin, että tämän Aitio-sarjan on suunnitellut tanskalainen Cecilie Manz. Hyllyjen lisäksi sarjaan kuuluu kivoja säilyttimiä. Ja mikä kätevintä, hyllyihin saa ripustettua koukkujen avulla kaikenlaista pientä; vaikkapa keittiöpyyhkeen. Tykkään!

Translation: I really like this new storage system ”Aitio” from Iittala.

Photos: Iittala

Kommentit (27)

 1. Anna-Mari

  Ompa kyllä hienon näköset hyllyt! Minäki tykkään! 😀

  • suvi m

   Eikös olekin! Aivan ihastuttavia ja käytännöllisiä. 🙂

 2. Annan

  Tuo valkopäätyinen hylly olisi väritykseltään ja muodoltaan juuri täydellinen meidänkin keittiöön!

  Voisikohan tämän postauksen ”vuotaa” Iittalan markkinointiin, että saataisiin vähän tarkempaa tietoa hyllyjen saatavuudesta? Olisi sikäli ajankohtaista, että olemme muuttamassa keittiön järjestystä kesällä samalla, kun uusitaan kylpyhuone. Tietäisi, että jääkö odottamaan näitä hyllyjä vai pitääkö keksiä toiset avohyllyt…

  Tulevasta remontista on tullut jonkin verran kirjoiteltua bloginkin puolelle. Tosin pariviikkoinen esikoinen on pitänyt ihan viime ajat kiireisenä 🙂

  • Annan

   Ja blogini löytyy siis täältä 🙂
   http://rauhaajarakkautta.blogspot.fi

  • suvi m

   Nämä Iittalan sisustusuutuudet tulevat syksyllä markkinoille. Iittalan viestintä tietää tästä postauksesta. 😉 Olisin voinut kertoa tarkemmin jos olisin päässyt esittelytilaisuuteen, joka järjestettiin hiljattain, mutta kun en asu pääkaupunkiseudulla, niin en yleensä pääse mihinkään bloggareille järjestettyihin tilaisuuksiin. Höh. Mutta lisäinfoa alkaa varmasti tulla…varmaan muissakin blogeissa.

   Ja kiitos vinkistä, pitääpäs käydä kurkkaamassa blogiisi! 🙂

  • suvi m

   Jep, juuri niin. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *