Blogit
Valkoinen Harmaja

Tykkään: Adea ”Tao”

Viimeiset kesäiset päivät ovat kuluneet rannalla tai terassilla riiipukeinussa köllötellen. Mielessä pyörivät kuitenkin kaikenlaiset sisustusideat ja lisäinspiraatiota olen bonganut sisustuslehdistä. Ruotsalaisesta Elle Decorationista bongasin ihastuttavan kotimaisen uutuustuotteen: Adean ”Tao” -nojatuolin.

Tao

adea_tao_tykkaan

”Tao” näyttää siltä, että siinä olisi mukava istuskella. Se on samalla pehmeä ja siro. Pitää kyllä heti koeistua, kun mahdollisuus tulee.

Olen salaa haaveillut uusista nojatuolista olohuoneeseemme ja tainut sen jossain sivulauseessa mainitakin. Jos olisin oikeasti hankkimassa nojatuoleja, niin Tao voisi olla vahva ehdokas. Haluaisin jonkin sellaisen nojatuolin, joka ei ole niin tuttu sisustusblogeista ja -lehdistä. Mutta saa nähdä kuinka tutuksi tämä Tao vielä tuleekaan… Tykkäättekö te?

Kuvat/pics: Adea

Translation: I really like this new lounge chair by Finnish brand Adea. The chair is called ”Tao”. Looks very cosy!

Kommentit (17)

 1. Piia/Piipadoo

  Tykkään kyllä, kaunis tuoli! Meilläkin olisi olohuoneessa nojatuolin tarvetta, hyvä pistää tämänkin vaihtoehto siis korvan taakse! 🙂

  Ja hei, saimme muuten viimein sen purjeenkin terassille viritettyä, kiitos vaan vinkeistäsi! Tein aiheesta postauksen, johon linkkasin myös sinun purjepostauksen tiedoksi muillekin mahdollisesti asian kanssa pähkäileville:
  http://piipadoo.blogspot.fi/2014/08/purje-terassille.html

  • suvi m

   Oi, kiitos linkityksestä! 🙂 Tosi kiva, että saitte purjeen kiinnitettyä ja hienolta näyttää!

 2. Tiia / Black + White = Grey

  Ihana tuoli <3. Se on samaan aikaan sekä siro että muhkea. Olemme jossain vaiheessa uusimassa olohuoneen kalusteita, ja pari nojatuolia olisi etsinnässä. Jos tuota vain saa valkoisella verhoilulla ja valkoisilla jaloilla, niin Tao voisi olla hyvä vaihtoehto minun "löhötuolikseni" : ). Kiitos tuoli vinkistä!

  • suvi m

   Eipä kestä, kiva vaan jos tästä oli vinkkiä. 🙂 En tiedä saako tuota ihan koko valkoisena, mutta luulisi, että kangasosan ainakin saisi valkoisena… ?

 3. Ansku

  Ohh olisin riippukeinu! Tämän hetken terdelle se ei käy, mutta ehkä tulevaisuudessa kun laajennamme tätä nykyistä…

 4. Ansku

  ^^ Heh siis olisikin 😀 ^^

  • suvi m

   Nämä kommentit taisivat kuulua siihen riippukeinupostaukseen….? Mutta eipä se mitään. 🙂 Riippukeinu on kyllä tosi mukava olemassa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *