Blogit
Valkoinen Harmaja

Tuunaa tavallinen tulppaanikimppu

Törmäsin Facebookissa muistoon kahden vuoden takaa. Kuvassa näkyi meidän melkoisen värikäs ruokailutilamme (kuvia täällä). Kodin väripaletti on karsiutunut viime aikoina luonnollisempiin sävyihin. Kevään lähestyessä alan kuitenkin taas kaivata värejä – ainakin pieninä ripauksina. Niinpä valitsin viikonloppukukkasiksi tavallisen värikkään tulppaanikimpun, mutta höystin sitä muutamalla lisäyksellä. Rennot sekakimput ovat minusta tosi kauniita, joten päätin tehdä sellaisen.

kukkakimppu-9011

kukkakimppu-9051

kukkakimppu-8993

kukkakimppu-9042

kukkakimppu-9034

kukkakimppu-8982

Tämä sekakimppu syntyi yksinkertaisesti lisäämällä tavallisen värikkään tulppaanikimpun sekaan muutaman kukkakaupan kukkasen. Kimpussa on tulppaanien lisäksi anemoneja, oliivipuun oksia ja kaksi pallomaisesti kukkivaa oksaa (nimi unohtui). Oliviipuun oksat ihastuttavat pitkän eucalyptysvillityksen jälkeen.

Värikäs kimppu tuo ihasti energiaa ja keväistä ilmettä kotiin! Postiluukkuunkin kolahti viikonloppulukemista, joten kyllä nyt kelpaa. Mukavaa viikonloppua!


Translation: Flowers for the weekend. I am crawing for colours, so I decided to make a more colourful flower bouquet than usual. I just added few extra flowers (anemone, olive and some weird branches) to a normal tulip bouquet to make it more special.

Kommentit (17)

 1. Lirulaa

  Hauska nähdä miten erilainen ilme ruokailutilassa nyt ja pari vuotta sitten. Kummatkin kauniita, mutta huomaan, että itseäni sytyttää enemmän värit. Huomaatko itselläsi tällä hetkellä selkeästi neutraalin kaipuuta? Johtuuko se jostain asiasta vai meneekö nämä jutut kausittain ”ihan randomisti”? T. Pitkäaikainen lukija

  • suvi m

   Onpa kiva kun kommentoit! 🙂 Neutraalin kaipuu tulee minulle usein syksyisin, mutta kyllä siihen on liittynyt nyt myös se, että sisustustrendeissä suositaan aika paljon neutraaleja sävyjä. Paljon ruskeita, joihin on aika hankala yhdistää kirkkaita sävyjä. Luulen kuitenkin, että tässä kevään lähestyessä alkaa meilläkin näkyä enemmän taas värejä. Niin se menee, eikä ne trendit vaikuta kuin hetkellisesti.

 2. Hanna

  Kaunis kimppu, etenkin anemonet. Ja maljakko myös. 🙂 Minä osuin vahingossa panemaan marketin tulppaanit ja neilikat samaan maljakkoon ja sekin näytti kivalta. Vielä puhkeamattomat neilikannuput muistuttivat jollain lailla pajunkissoja, kun kaukaa katsoi, ja siitä tuli kivaa keväistä meininkiä.

  Hankin muuten etenkin bloggaajien kuvien innostamana Marimekon Urna-maljakon. Vitsit kuinka painava se on vettä täynnä! Vähän aina jännittää kanniskella sitä, tulisi kalliit sirpaleet, jos kävisi vahinko. 😀

  • suvi m

   Neilikatkin on niin ihania! Sopivat varmasti tosi kivasti tulppaanien kanssa. 🙂

   Urna on kyllä tosi painava! Minäkin aina jännitän, kun pesen tai kantelen sitä. Mutta on se niin ihana maljakko!

 3. Valkoinen tähdikki

  Aivan loistava idea, ja ihana kimppu henkii jo kevättä! Täytyy kokeilla itsekin.

  • suvi m

   Kiva kuulla! 🙂 Kummasti tuo väriä kotiin vain yksi tällainen kimppukin.

 4. Pieni, pyöreä piristys – Valkoinen Harmaja

  […] ei löydy tuoreita kukkasia. Tähän pikkuvaasiin sujautin oksanpätkän, joka jäi hiljattain tuunaamastani tulppaanikimpusta. Pikkumaljakon käsinmaalattu pinta on ihanan pehmoisen tuntuinen ja sitä tekee mieli silitellä. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *