Blogit
Valkoinen Harmaja

Tunnelmia Scandic To Go -lomalta (+arvonta)

Kaupallinen yhteistyö

Vietimme viime viikonlopun kesäreissussa kauniissa Savonlinnassa. Blogiyhteistyön myötä pääsimme majoittumaan ainutlaatuiseen Scandic To Go -hotellihuoneeseen, joka on rakennettu siirrettävän kontin sisälle. Lähdimme tälle kesälomamatkalle rennolla mielellä, lasten ehdoilla. Me kaikki olimme odottaneet reissua innolla ja pikkuneiti hyppäsikin heti sängylle pomppimaan, kun pääsimme Scandic To Go -hotellihuoneeseen sisälle. Ystävällinen henkilökunta oli meitä vastassa ja esitteli hotelllihuoneen yksityiskohdat ja käytännöt. Tänne oli mukava tulla!

scandic-to-go

scandic-to-go-room2

olavinlinna_heijastus

olavinlinnaPostikorttimaisemat suoraa hotellihuoneen terassilta

scandic-to-go-huone

scandic_pyorat

scandic-to-go-kph

scandic_olavinlinna_kallio

Scandic To Go -hotellihuone oli tuotu ehkäpä Savonlinnan parhaimmalle paikalle Riihisaareen, josta meillä oli aitionäkymät Olavinlinnaan ja kauniisiin järvimaisemiin. Emme olleet etukäteen suunnitelleet lomalle mitään sen kummempaa ohjelmaa, sillä halusimme mennä fiiliksen mukaan ja nauttia mahdollisimman paljon myös tästä ainutlaatuisesta hotellihuoneesta. Tämä osoittautui täydelliseksi suunnitelmaksi!

auringossa

scandic_to_go_maisemat

Scandic To Go -hotellihuoneeseen ”kotiuduttuamme” ja vähän lehvähdettyämme lähdimme tutustumaan Olavinlinnaan ja osallistuimme opastetulle kierrokselle. Se oli tosi hyvä ratkaisu, sillä lapset kuuntelivat mielenkiinnolla oppaan kertomuksia linnan historiasta ja me aikuisetkin saimme paljon syvempää tietämystä linnasta kuin jos olisimme vain omin päin kierrelleet siellä. Aina jostain ikkunanraosta oli kiva bongailla myös yöpaikkaamme, joka näkyi vastapäisellä rannalla.

olavinlinnaan

pyorea_ikkuna

scandic_saimaa

scandic_olavinlinna

Olavinlinnan kierroksen jälkeen herkuttelimme jäätelöillä hotellihuoneemme terassilla. Luonto tarjosi meille omaa ohjelmaansa, kun sorsat tulivat uteliaina ihan lähelle herkkupalojen toivossa. Lapsilla kului aika hyvin lintujen touhuja seuratessa ja rantakallioilla kiipeillessä. Sadekuuron yllättäessä nukuimme makoisat päiväunet hotellin pehmoisissa lakanoissa, jonka jälkeen oli taas energiaa lähteä tutkimaan lähiympäristöä ja etsimään illallispaikkaa.

scandic_terassi

lintuperhe

sorsat

olavinlinna_lintuperhe

Saimme nauttia mitä mahtavimmasta kesäsäästä! Aurinko porotti ja lämpömittari näytti lähemmäs kolmeakymmentä astetta. Iltakin oli tosi lämmin ja Savonlinnan vilkkailla rantakaduilla tuntui ihan siltä kuin olisi ollut ulkomailla. Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja välillä jostain kajahti oopperasointuja. Illallispaikaksi valikoimme läheisen Ravintola Valon, jossa oli viihtyisä terassi.

ravintola_valon_terassi

savonlinna_6

savonlinna_4

savonlinna_3_1

puiston_laidalla

veneet_rannassa

Illallisen jälkeen käppäilimme vielä kauemmas rantaa pitkin, leikkipuistoon ja uimarannalle. Poika uskalsi heittää talviturkkinsakin. Pian suuntasimme takaisin hotellihuoneeseemme, sillä lapset alkoivat jo väsyä aikaisen herätyksen ja automatkan takia. Kohta he jo tuhisivat tyytyväisinä vuodesohvassaan ja minä ja Mankku saimme kahdenkeskistä aikaa. Mankku kipaisi Scandic To Go -pyörällä hakemassa vielä vähän iltapalaa läheisestä kaupasta ja sitten leiriydyimme terassille.

kuohuvaa

meitsi

Käperryin hotellihuoneen pehmoisen peiton sisälle, jossa oli mukava loikoilla terassituolissa ja ihastella kesäiltaa.

scandic-to-go-vastaranta

me

oopperavakea

olavinlinna_ilta

Istuskelimme terassilla ja seurasimme, kun ihmismassat valuivat ulos Olavinlinnasta oopperajuhlista. Kylläpä siellä olikin paljon väkeä! Scandic To Go -hotellihuoneen terassilla oli leppoisaa istuskella ja nauttia yhdet lasilliset kuohuvaa. Yön nukuimme oikein makoisasti ja aamulla meille tuotiin herkullinen ja runsas aamupala suoraa huoneeseen. Mitä luksusta!

huomenta_olavinlinna

aamupala

aamiainen

Moni paikka jäi vielä koluamatta ja totesimmekin, että Savonlinnaan täytyy tulla vielä uudestaan! Ja Scandic To Go -hotellihuone pitää varata joskus toistekin! Scandic To Go -hotelliyöpyminen oli kyllä nimittäin sellainen elämys, jonka tulemme varmasti muistamaan aina. Omassa kontissa oli ainutlaatuinen tunnelma ja kaikki hotellihuoneen mukavuudet upeassa miljöössä. Seuraavaksi Scandic To Go -hotellihuone matkaa Tampereelle (14.–19.7.) ja Turkuun (27.7.–2.8.). Vapaita öitä pääsee tsekkaamaan Scandicin nettisivuilta: http://www.scandichotels.fi/to-go/Varaa-Scandic-To-Go/

ARVONTA!

scandic_arvonta

Scandic haluaa ilahduttaa blogini lukijoita majoituslahjakortin arvonnalla! Näin voit osallistua arvontaan:

 • Käy Scandicin kampanjasivulla kurkkaamassa minkä Scandic-hotellin sisustus on sinulle mieleisin.
  Valittavissa on viisi kohdetta.
 • Kirjoita valintasi tähän blogini kommenttilootaan, niin olet mukana arvonnassa.
 • Voit osallistua vain kerran kommenttiboxissani (mutta toki voit osallistua myös kampanjasivulla).
 • Muista jättää sähköpostiosoitteesi (ei näy muille), jotta tavoitan sinut jos voitto osuu kohdalle.
 • Arvonta-aika kestää 31.8.2015 saakka.

ARPAONNEA!

Kaupallisessa yhteistyössä:

Scandic_Logo

Kommentit (199)

 1. Mariamaria

  3, ihastuttavan ylellinen

 2. Nellukka

  5, tyylikäs, seesteinen

 3. Mirkkulainen

  Eniten miellyttää 3, kaunis ja rentouttava hotelli

 4. Peace

  Nro 5, silmä ja mieli lepää

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *