Blogit
Valkoinen Harmaja

Tunnelmaa monelle

Jatketaan vielä tunnelmoinnilla. Tästä pimeästä vuodenajasta pitää löytää jotain positiivistakin, eikös vain? Mikä onkaan mukavampaa kuin luoda hämyisää tunnelmaa kotiin erilaisten tunnelmavalojen avulla. Kyhäsin viikonloppuna meidän saunatuvan pöydälle tällaisen asetelman:

Sain Konstsmideltä paketin, joka sisälsi erilaisia LED-kynttilöitä. Ajattelin, että ne ovat mitä parhaimpia omiin tuunausideoihin. Palovaaran takia tavallisia tuikkuja ei voi soveltaa yhtä laajasti. Tuumasin, että silkkipaperista rennosti taiteltut pussit voisivat olla kiva tapa luoda tunnelmavalaistusta.

Konstsmiden led-kynttilät tuntuvat aivan oikeilta kynttilöiltä, sillä ne on valmistettu vahasta. Kynttilät toimivat nappiparistoilla. LED-kynttilöitä myydään neljän kynttilän pakkauksissa Prismoissa, Stockmannilla, Anttilassa, Bauhausissa ja Hong Kong:issa. Noita sitten vain sujauttelin askartelemiimme silkkipaperipusseihin. LEDit välkkyvät herkästi oikean kynttilän tapaan.


Nämä LED-tuikut on tarkoitettu sisäkäyttöön, mutta Konstsmideltä löytyy LED-kynttilöitä myös ulkokäyttöön. Ne toimivat  verkkovirralla.

Konstsmiden isot LED-kynttilät (korkeus 20 cm) on myös valmistettu vahasta, joten ne tuntuvat oikeilta kynttilöiltä. Näitä ulkokynttilöitä myydään joissakin K-Raudoissa, Stockmannilla sekä Hong Kong:issa.

Olen ”polttanut” tällaista kynttilää nyt reilun kuukauden meidän terassilla ja oikein mukavasti on toiminut. Ei tarvitse koko ajan olla ostamassa tavallisia kynttilöitä.

Eikä tässä vielä kaikki.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa näitä LED-kynttilöitä itsellesi!
Sain nimittäin arvottavaksi laatikollisen Konstsmiden LED-kynttilöitä ja ajattelin, että olisi kiva arpoa monta palkintoa.

Niinpä arvon kaksi kappaletta pääpalkintoa, joka on
1 kpl ulkokäyttöön tarkoitetun vahakynttilän + 2 kpl pientä LED-kynttiläpakkausta
(sis. yht. 8 LED-kynttilää)

Tämän lisäksi arvon kolme kappaletta pienten LED-kynttilöiden settiä
(sis. 2 kpl LED-kynttiläpakkausta, eli 8 pientä LED-kynttilää).

Tässä arvonnassa on siis viisi voittajaa, joten voitonmahdollisuudet ovat nyt hyvät. 😉

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, että
miten soveltaisit LED-kynttilöitä sisustuksessa?

Käyttäisitkö niitä ihan sellaisenaan vai kehittelisitkö jotain omaa tuunausta?
Odotan innolla teidän vastauksia.

ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJAT JULKISTETAAN LÄHIAIKOINA.

Sinulla on tämä viikko aikaa osallistua tähän kilpailuun. Arvonta päättyy sunnuntaina 2.12.2012 klo 23.59.
Muista täyttää sähköpostiosoitteesi kommenttilomakkeessa sille varattuun kenttään, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii (sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli ne on kirjoitettu sille varattuun kenttään).

ARPAONNEA JA TUNNELMALLISIA ILTOJA!

Kommentit (354)

  1. Virpi

    Askarreltaisiin noita ihania paperipusseja lasten kanssa, mutta toteutettaisiin eri väreissä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *