Blogit
Valkoinen Harmaja

Tunnelmaa eteiseen

Olen innoissani kodin pienistä uudistuksista, joita viikonlopun aikana toteutin. Makuuhuoneeseen kasattiin se String-hyllykkö ja sen jälkeen kokosin eteisen seinälle tauluasetelman. Molemmat sisustusratkaisut tuovat paljon kodikkuttaa ja omannäköistä tunnelmaa meidän kotiin.

artwall-4613

artwall-4618

artwall-4656

artwall-4668

artwall-4661

artwall-4630

artwall-4595

Eteisen tauluasetelma rakentui pääosin tietysti isäni Juhani Melenderin tauluista, mutta on seassa Therese Sennerholtin julistekin (limited edition posteri, jonka hän suunnitteli aikoinaan Sisustuksen Koodille), diplomi ja omakin töherrys. Itse asiassa tästä kokoelmasta puuttuu yksi taulu: sen maalasin aikoinaan lukiossa mukaillen Helene Schjerfbeckin teosta. Jostain kumman syystä juuri tuo taulu on nyt joutunut ihan hukuksiin, vaikka vielä hetki sitten se pyöri vanhempieni tauluvarastossa. Kunhan taulu joskus löytyy, niin sille täytyy kyllä tehdä tilaa.

Taulukokoelman myötä eteiseen syntyi mukavan kutsuva ilme. Valaisimet tuovat lämmintä valoa ja tunnelmaa. Aikoinaan etsin tänne 50-luvun liinavaatekaappia, kunnes unohdin tuon idean muutamaksi vuodeksi. Nyt olen aloittanut etsinnän taas. Jos liinavaatekaappia ei löydy, niin voisikohan tuon Ikean lipaston maalata? Sen pinta vaikuttaa kyllä sellaiselta, johon maali ei tartu kovin helposti…


Translation: I created a new art wall onto the wall in our entrance hall. The collection consists of paintings by my father, Juhani Melender, as well as some posters and my own drawings. I love how cozy the space has become.

Kommentit (11)

  1. Tauluhylly ruokailutilassa – Valkoinen Harmaja

    […] sitä aiemmin halunnut tänne laittaa, sillä olen halunnut asetella tauluja vapaammin. Syksyllä kokosin tauluseinän eteiseen ja jos periaatteessa samassa tilassa on kaksi tauluseinää (eteinen avautuu siis koko reilun 50 […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *