Blogit
Valkoinen Harmaja

Tulppaaneista ja uusista lakanoista haaveilen

varikkaat_tulppaanit

pinkit_tulppaanit

kisut_peitoissa

Voi näkisittepä mikä sotku meillä vallitsee! Nämä kuvat eivät siis edusta tätä päivää, paitsi että lakanat ovat aina ruttuiset. 🙂 Olin kuvitellut siivoavani tänään pikkuisen, mutta vielä voimat eivät riitä siihen. Flunssa on nyt iskenyt meidän pienimpäänkin, eli kukaan perheenjäsen ei ole siltä säästynyt. Mutta kyllä se tästä helpottaa.

En malta odottaa, että pääsen kauppaan ja ihmisten ilmoille monen päivän jälkeen! Ostamaan tuoreita kukkia – vaikkapa tuollaisen eri väristen tulppaanien sekoituksen, jonka ostin muutama viikko sitten. Kodinhoitohuoneessa nököttää paketti, jossa ihan upouudet pellavalakanat odottavat käyttöönottoa. Olen kuullut paljon hyvää pellavalakanoista ja on kiva päästä vihdoin itsekin testaamaan niitä.

Kommentit (19)

 1. Jenni

  Oi voi, pikaista paranemista teille!
  Teidän sänky näyttää kyllä aina yhtä houkuttelevalta paikalta kääriytyä. 🙂
  Olisinkin kysynyt, käytätkö ollenkaan päiväpeittoa vai ainostaan petaat peitot, joilla nukutte?
  Meidän päiväpeittö vetelee viimeisiään (onneksi) ja pohdiskelen tässä uusia teidän
  petauksen kaltaisia pelkistettyjä vaihtoehtoja…

  Toinen kysymys: suunnittelen Hayn tarjoitinpöydän ostamista, meillä on kuitenkin pieni lapsi ja vähän jännittää kunka terävät pöydän kulmat oikeastaan ovat ja kuinka kiikkerä pöytä on? Pohdinkin, että pitäisi päästä näkemään pöytä ihan käytännössä jossakin.

  Parempaa viikonloppua! 🙂

  • suvi m

   Kiitos, kyllä tässä aletaan onneksi jo parantua. 🙂

   Petaan todella harvoin sängyn päiväpeitteellä. Meillä on kyllä useampikin päiväpeite, mutta koska tykkään rennosta petauksesta, petaan useinmiten vain niin, että asettelen peitot ja tyynyt nätisti. Jos tulee vieraita tai on juhlat, niin silloin yleensä laitan päiväpeitteen.

   HAY:n tarjotinpöytien reunat ovat kyllä aika terävät. En välttämättä ihan pikkulapsivaiheessa sellaisia kotiin laittaisi. Mutta kovin kiikkerät ne eivät minusta ole. Toki sen tarjotinosan saa pökättyä pois paikoiltaan, mutta jos painaa esim. pöydän toiseen reunaan, ei pöytä kiikkaa.

 2. Sari

  Hei uudistuksesta.
  Kivalta näyttää, mutta mistäköhän johtuu, että ipadillä katsottaessa sivu hyppää aina pari kertaa ihan alkuun vaikka olisin jo kuinka pitkällä selaamisessa. Tätä ei käynyt aiemmin, niin mietin johtuisiko uudistuksesta…

  • suvi m

   Kiitos palautteesta! Pitääpäs vinkata siitä heti eteenpäin. Ärsyttävän kuuloinen ominaisuus. Toivottavasti se korjaantuu… Minäkin surffailen iPadilla, enkä ole huomannut samaa tällä sivulla.

  • Nimetön

   Hei, tuo voi johtua hitaasta nettiyhteydestä. Sivu latautuu edelleen vaikka näyttäisi jo kuvia (esim. yläbanneria voi ladata aika pitkäänkin) ja aina kun saa johonkin asti ladattua sivun niin näyttää sen alusta uudestaan…. Teea

  • Nimetön

   Ok. Mies väittää että olisi hurrrrjan nopea ja aikaisemmin ei tätä tapahtunut. Mutta kokeilenkin niin että annan rauhassa latautua ennen hätäistä rullaamista ;-). Ehkä hoituu sillä… Kiitos Teea.

  • Daniel

   Hyvä huomio, katsomme voiko asialle tehdä jotain! t . kehittäjä

 3. Pikkuinen

  Hei!
  Niin kaunis koti teillä! Minkä kokoiset nuo Hayn Tray -pöydät ovat? Valkoiset 60×60, ja musta 30×30? Itse olen hankkimassa myös niitä! 🙂

  • suvi m

   Jep, meidän Tray-pöytämme ovat juuri tuota kokoa, jonka mainitsit. Hyvät pöydät! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *