Blogit
Valkoinen Harmaja

Tukholmaan!

matkalleMinä täällä yritän pakkailla laukkuja Tukholman reissua varten. Siellä on tällä viikolla monenlaista designtapahtumaa; Stockholm Furniture & Light Fair -messujen lisäksi ympäri kaupunkia on Design Week -tapahtumia. Täytyy pakata mukavat kengät ja riittävän iso laukku, jossa kamera kulkee kätevästi mukana.

Olin jo pidemmän aikaa etsinyt sopivan kokoista mustaa laukkua, jossa olisi sekä olkahihna että lyhyemmät kantokahvat. Sopiva malli löytyi Michael Korsilta. Laukkuun mahtuu juuri sopivasti tavaraa. Samalla uusin lompakon. Molemmat ovat olleet hankintalistalla jo pitkään, mutta nyt reissun lähestyessä sain potkua valintaan.

Ehkä postailen Tukholman tunnelmia jo reissun päältä (jos löytyy hyvä wifi), mutta jos en niin toivottelen kaikille mukavaa viikkoa! Matkatunnelmia päivittyy ainakin Instagramiin. Blogiin palailen viimeistään loppuviikosta!

Translation: I am off to Stockholm Design Week! Yey!

Kommentit (2)

 1. Muuttuvakotini Päivi S

  Mieki jo toissa jouluna toivoin jolupukilta Korsin laukkua lahjaksi, mutta eipä ole näkynyt…vissiin en ole ollut kiltisti : ( ???. Ihanan ajaton malli. Ihania ostoksia olet tehnyt. Kivaa reissua sinne ja otahan paljon kuvia 🙂 Varmaan paljon nähtävää.

  • suvi m

   Pitää ostaa itse laukut. 😉 Niin minäkin teen – ei tule pettymyksiä. 😀
   Oli kyllä mukava reissu!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *