Blogit
Valkoinen Harmaja

Toukokuu. Kevät.

Mukavaa vappua kaikille! Me olemme täällä grillailleet ystäväpariskunnan kanssa ja laulaneet SingStaria. Lasten kanssa ollaan katsottu elokuva, hengailtu pihalla ja maisteltu isin tekemää simaa. Sisälle ei ole eksynyt juurikaan vappukrääsää muutamaa ilmapalloa ja vappuviuhkaa lukuunottamatta. Kuvissa jälleen lasten tekemä asetelma – vappupalloista. Olivat näköjään tuumanneet, että ilmapallot tarvitsevat oman ”kodin”.

Keittiönpöytää koristaa nyt juuri puhkeavat kirsikkapuun silmut. Anoppi oli huomannut toiveeni täältä blogista ja toi minulle näitä oksia. Kirsikkapuun oksat ovatkin tosi kauniita maljakossa! Odotan innolla, että silmut aukeavat kunnolla ja alkavatko oksat jopa kukkia.

Keittiön kaapin päälle sijoitin viikonloppuna puutarhamyymälästä hankkimani oliivipuun. En uskaltanut ostaa isompaa jos en saakaan sitä menestymään. Kunhan ilmat lämpenevät, siirrän sen terassille.

On tämä kevät niin ihanaa aikaa!

Kommentit (12)

  1. henna

    hei! olet varmaan jo jossakin aikaisemmassa yhteydessä maininnutkin, mutta mistä olette hankkineet tuon ”irrallisen” keittiön kaapiston? kovin ihastunut siihen 🙂

    • suvi m

      Keittiön seinäkaappi on samaa sarjaa keittiökaappien kanssa. Eli Topi-keittiöiden ”Kosketus” sarjaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *