Blogit
Valkoinen Harmaja

Torstai-inspiraatio: minimalismia

Torstain inspiraatiokuvia olisi jälleen tarjolla. Tällä kertaa ihastelemme minimalistista kööpenhamilaista loft-asuntoa.

Aivan ihania esineitä tässä kuvassa

Pureeko teihin näin ”raaka” minimalismi ja järjestys? Minusta koti on hyvin kaunis, mutta itsellä aina kerääntyy esille enemmän kaikkea: tauluja, esineitä yms. sekä värejä. Vaikka yritän pitää kodin melko pelkistettynä.

Vinkiksi muuten vielä, että Cision on listannut Suomen suosituimpien sisustusblogien TOP10:n – ehkä löydät sieltä uusia tuttavuuksia. Tulin hyvin iloiseksi, kun kuulin, että Valkoinen Harmaja pääsi tähän joukkoon. Kiitos kuuluu teille kaikille ihanille lukijoilleni! ♥

kuvat: Photos Femina dk / Decotache

Kommentit (12)

  1. Gloria

    >Tykkään keittiöstä ja olohuoneesta, mutta en makkarista. Olohuoneen ikkunat kaipaavat jotain, vaikka ovat kyllä kauniit tyhjänäkin, ehkä kuitenkin turhan kalseat. Ilmavat valkoiset pitkät verhot? Tai kynttilöitä ikkunalaudoille? No joo, ei siellä lapsia ainakaan asu 😉

  2. suvi m

    >Kartsi: Niinpä! Tuskinpa tuolla lapsia asuu. ;)Gloria: Olen samaa mieltä. 🙂 Minustakin olohuone kaipaa jotain. Tauluja, verhoja yms. viimeistelyä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *