Blogit
Valkoinen Harmaja

Torstai-illan inspiraatio: Lotta Agatonin koti

Pidempään blogiani seuranneet taitavatkin tietää, että ruotsalainen sisustussuunnittelija Lotta Agaton on yksi sisustusidoleistani. Nyt hänen upea kotinsa on myynnissä, enkä malttanut olla postaamatta näitä kauniita kuvia blogiini.

lotta_agaton4

lotta_agaton3

lotta_agaton6

lotta_agaton2

lotta_agaton5

lotta_agaton9

lotta_agaton8

lotta_agaton7

Lotta Agatonin tyyli on minusta sopivan rento, mutta samaan aikaan hienostuneen tyylikäs. Etenkin keittiö on minusta tosi viehättävä! Ja pidän myös olohuoneen kutsuvasta ilmeestä ja kirjahyllystä, joka tuo kodikkuutta tilaan. Itse lisäisin soffalle ehkä muutaman värikkään koristetyynyn vielä. Meidän seinään rakennettu kirjahylly sai muuten inspiraatiota Lotan edellisen kodin kirjahyllystä (kirjoittelin siitä blogin alkupuolella täällä). Huomatkaa myös miten hän on yhdistänyt kaksi pienempää ruokapöytää muodostamaan suuremman ruokapöydän. Vaikka Lotan tyyli poikkeaakin omasta sisustustyylistäni, saan hänen sisustuksistaan paljon inspiraatiota.

Translation: Lotta Agaton’s is one of my interior decoration idols. Now her beautiful home is for sale and I could not resist posting some of the pics here.

Pics: Alexander White

Kommentit (12)

  1. Erja / IhmeidenTekijät

    Keittiö!! Juurikin sellainen jota olen ”tulevaisuutta varten” suunnitellut 🙂

    • suvi m

      Se on niin hieno! Ja nuo valaisimet sopivat sinne täydellisesti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *