Blogit
Valkoinen Harmaja

Toivoisin…

Joulu alkaa olla ihan lähellä ja joululahjaideat pyörivät mielessä. Aikuiselle voi olla hankalaa keksiä lahjoja ja kuitenkin on kiva antaa jotakin, ja niinpä meidän perheessä on ollut tapana antaa pieniä joululahjavinkkejä toisillemme sähköpostitse tai muutenkin. Kokosin nyt tähän postaukseen oman toivomuskollaasini. Sikko voisi tehdä saman omassa blogissaan, vink vink!

Olen ihastunut Etsyn kaupoissa vilahteleviin ”möhkälesormuksiin” ja juuri tuollainen geometrinen sormus olisi tosi kiva (kuvassa näkyvä sormus: a merry mishap).

Olen myös viehättynyt yllättäen kultaisiin ja siroihin, yksinkertaisiin kaulakoruihin. Kollaasissa näkyvä Rk:n koru näyttää olevan loppuunmyyty, mutta juuri tuon tapaisesta haaveilen.

Jielden lampuista olen kirjoitellutkin jo aikaisemmin ja näen sieluni silmillä kuinka kauniisti se sopisi meidän työhuoneeseen. Mutta näin kallista lahjaa en kyllä ”oikeasti” uskalla toivoa. Kunhan haaveilen.

Uusi paistinpannu olisi erittäin tarpeellinen ja samoin kuin sen alapuolella näkyvä Canonin vastavalosuoja. Kaikenlaiset kamerajutut ovat erittäin mieluisia.

Varpusen pirteät säilytyspussukat ovat loistava idea! Tuumailin, että pari sellaista meidän aikuisten kylppärin wc-elementin päälle olisi oikein hyvä säilytysratkaisu Mankun muutamalle geelipurnukalle, jotka aina jäävät siihen lavuaarin kulmalle. Ja kyllä ne minunkin purnukat jäävät usein näkyville. Joten molemmille oma pussukka. 😉

Sitten vielä tuollainen collegehaalari olisi myös kiva. Kuvassa näkyvä yksilö on H&M:stä. Vaihdan aina heti kotiin tultuani kotivaatteet päälle, joten uskoisin, että tällaiselle haalarille olisi kovasti käyttöä.

Semmoisia lahjatoiveita tänä vuonna. Suklaat ja kaikenlaiset herkut (juustokorit yms) ovat minusta myös aivan ihania lahjaideoita. Tärkeintä on tietenkin rauhallinen oleskelu perheen kanssa ja lasten jouluriemusta nauttiminen.


Mitä sinä toivot joulupukilta?

P.S. Tämä ei ole varsinainen joululahjatoive, mutta tänään keksin, että vaaleanharmaa kaulahuivi (cashmerea tms. ”sileää” villaa), jossa olisi ohut neonkeltainen viiva, sopisi tosi nätisti minun tummanharmaan villakangastakkini kanssa. Sellaista kaulahuivia en vain ole missään nähnyt. Jos joku bongaa sellaisen jostain (tai jotain saman väristä, vaikkapa esim. geometrisellä kuvioinnilla), niin olisin erittäin kiitollinen vinkistä.

Kommentit (8)

  1. Anonymous

    >Heips: Ei ole koru enää loppuunmyyty kun sain tehtyä pari lisää:) Ja Kiitos maininnasta!T: Riikka

  2. Anonymous

    >Ihanaa kun satuit kysymään, olen nimittäin etsinyt jo kauan taskukalenteria ensi vuodelle! Onko sinulla antaa vinkkejä tyylikkäistä kalentereista, tekeekö joku ihana suunnittelija niitä? 🙂 Olen totaalisen ihastunut Polkka Jamin kuoseihin ja antaisin aika paljon, jos saisin katsella niitä kalenterini kansissa. Toinen hankala juttu on mielestäni se, kun haluaisin aika ajoin myös kotini seinälle kalenterin.. Kovinkaan tyylikkäisiin en ole törmännyt. Ihanan kalenterin ottaisin lahjaksi. 🙂 Hauskaa Joulua!Maria

  3. suvi m

    >Riikka: Mukava kuulla! Pitääpäs vinkata "pukille"… ;)Maria: Minusta moleskinen kalenterit ovat tyylikkäitä (jos tarkoitat taskukalenteria). http://store.moleskine.com/fi/?___store=fiKauniin seinäkalenterin voi yrittää tehdä itsekin (viime vuonna tein ja yritän ehtiä tänäkin vuonna), mutta tyylikkäitä löytää valmiina esim. http://www.papershop.fi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *